2777
2789

من فقط گریه میکنم اهنگ‌گوش میدم تا سبک شم ولی نمیشم خیلی سخته 

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید فقط زمان بگذره تا ...مال منکه جوشم نمیخوره.تیکه تیکه.انقد که بعضیاش گم شده.یادم بیاد گریه میکنم.فک میکنم اگه تاوانم بدن چه فایده!دلی که بشکنه بند که نمیشه زد یا نمیشه بندازی دور!من در قلبمو محکم بستم!

من همین یه دونه ام!
منم روحم شکست امروز😔 خیلی سخته.دلم برای بی پناهی خودم میسوزه

عب نداره عزیزم.منم گذروندم.ادم وقتی ببینه کسی نیس بیشتر رشد میکنه.دستشو میذاره رو زانوهاش و سرش رو رو شونه های خودش!

من همین یه دونه ام!
😔😔منم حس تورو دارم ای کاش زمان برای من متوقف میشد

من هیچ حامی ای ندارم ، مجبورم بسوزم و بسازم ، تا اینجا زندگی مو ساختم نمیتونم ولش کنم ، تمام دسترنجمو نمیتونم براحتی بزارم واسه نفر بعدی، من جوونیمو باختم ، ولی اینروزا داره به سرم میزنه قید همه چی رو بزنم و برم یه جایی که دستش بهم نرسه و در حسرت دیدنم باشه