2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۳ هیچ مشکلی نداریم ولی نمیدونم چرا نمیشه ...البته ۱ هفتس علائم کمی دارم فقط امیدم به خداست ....اگه ...

وای خدا خوش بحالت یه چیزی بگم چند ماه پیش همش حالت تهوع داشتم خیلی کمرم درد میکرد از خوشحالی آنقدر مراقب خودم بودم که نگو همش دستمو میزاشتم رو شکمم به پشت نمیخوابیدم که بچه ام کاریش نشه همش باهاش حرف میزدم دقیقا یه هفته بود روز هفتم که میخواستم به شوهرم بگم باردارم پریود شدم داغون یه چیزی اونورتر اصلا نگم برات که کلا امیدمو از دست دادم 

دوسین چیه عزیزم ؟؟

ببین اینای که میگم ی ماه انجام بده بعد ماه بعد بعد پری اقدام کن ان شالله نتیجه میبینی

برو سیادونه بخر بعد با عسل طبیعی 

ی قاشق سیاهدونه رو اسیاب کن نه اینکه پودر بشه ها در حد اینکه یکم خورد بشه بعد با سه قاشق عسل همون لحطه قاطی کن

هر روز ناشتا ی قاشق چایخوری خودت بخور صبحا بدار رو زبونت اروم اروم قورتش بده 

وقتی پری شدی هر روز دو بار بخور شبا قبل خاب و صبحا ناشتا تا ۱ تا ۲ ساعتم بعدش چیزی نخور تا پریودیت تموم شه

وقتی پری میشی اصلن حموم نرو تا ۵ روز اول سرت چرک شد خم کن زیر شیر بشور 

اصلن خودتو با اب سرد نشور فقط اب گرم و حتما خودتو خشک کن

کل پریودیت دور کمرتو ببند و هر روز زیر شکمتو سمت تخمداناتتو با روعن زتون یا سیاهدونه ماساژ بده ی ده دقیقه حوله داع بذار زیر شکمو و پهلوهاتو

ماه بعدم همبنطور دوسین بخور تا ده روز از پریودیت بعدش که میخای اقدام کنی نخور

حتما حتما روزی یا روز در میان پیاده روی کن 

بعد هر دو روز  به شوهرت قرص ویتامینe بده همراه عذا

هر روز ی قرص جوشان ویتامین سی بده

و هر روز بهش ی فولیک اسید یک میلی گرم بده

سعی کن چیزای مقوی به همسرت بدی 

بعد خودتم که فولیک اسید حتما مصرف کن 

ماه بعد که پری شدی روی که پریودیت تموم شد ی زرده تخم مرغ محلی بدار روی نوار بهداشتیت روش دستمال بذار ببند به خودت تا صبح بمونت موقعه خاب بدار و حتما زرده تخم محلی باشه 

اینارو از این ماه شروع کن ان سالله جوا میگیری

و ی چیزی حتما زمان پریودیت کاچی بپز هر روز ی پیاله بخور  

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
۲۳ هیچ مشکلی نداریم ولی نمیدونم چرا نمیشه ...البته ۱ هفتس علائم کمی دارم فقط امیدم به خداست ....اگه ...

همینجا بهم خبر بدی خیلی خوشحالم خیلی خدا انشالله کمکمت کنه برای ماهم دعا کن 

ببین اینای که میگم ی ماه انجام بده بعد ماه بعد بعد پری اقدام کن ان شالله نتیجه میبینی برو سیادونه ب ...

ممنون از کمکات خیر ببینی فقط من الان دارم قرص دوفاستون برای تنظیم قاعدگی میخورم وکلومیفین برای تخمک گذاری این قرصارو شما اسمشو شنیدی یا شنیدی کسی نتیجه گرفته باشه 

ممنون از کمکات خیر ببینی فقط من الان دارم قرص دوفاستون برای تنظیم قاعدگی میخورم وکلومیفین برای تخمک ...

ایتجا خیلیا خوردن و نتیجه دیدن

این دوسین که گفتم واست خیلی خوبه

تو این ماه  وماه بعد رعایت کن 

دی ماه بعد پریت اقدام کن من مطمینم نتیجه میبینی

اگه پیاده روی نمیری حتما روزی ی ساعت برقص 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
جاریم بچه دومشو بارداره مادر شوهرم همش میگه اون دوتا داره تو یکی هم نداری دلم خیلی می‌شکنه از حرفهاش

اصلن به حرفاش اهمیت نده استرس خودش سمه 

فقط اروم باش

و چیزای که گفتمو همرو انجام بده به هیچ کسم نگو که میخای فلان کارو کنی 

ان شالله درست میشه 

ممنون عزیزم شما بچه داری ؟

نه عزیزم منم میخام ماه بعد اقدام کنم😊 

این چیزای که گفتم اینجا بعد چند ما تحقیق بدست اوردم و خیلیها نتیجه دیدن خیلی ها اگه میدونستم کسی نتیچه ندیده بهت نمیگفتم  

منم دارم رعایت میکنم از ابان ماه 

تا میتونیم ی لیوان چای دارچین در روز بخور

تازه میخام امروز برم فلفل سیاه اسیاب نشده بخرم ۴۰ روز قبل اقدام روز ۳ تا دونه ناشتا بخورم 

ایناروم اینجا خیلیا تایید کردن

کاچی و حلوام توی پریودی عالیه 

من ۵ سال ازدواج کردم امسال میخام اقدام کنم

اصلن به هیچ نمیخام بگم که اقدام کردم 

دلیل نداره بدونن 

من ۵ سال ازدواج کردم امسال میخام اقدام کنم اصلن به هیچ نمیخام بگم که اقدام کردم  دلیل نداره ب ...

خودت تو این پنج سال نمیخواستی بچه دار. بشی راستی چند سالته 

خودت تو این پنج سال نمیخواستی بچه دار. بشی راستی چند سالته 

کلن نمیخاستیم از اولم قصدمون بعد ۵ سال بود

امسال دیکه گفتیم اقدام کنیم 

من دارم اول خودمو اماده میکنم

به شوهرمم قرص اینا میدم قوی بشه 

حالا دیکه بقیه اش به خدا بستگی داره

من ۲۹ سالمه