2777
2789
عنوان

خوشگلا بیاید 😍😊

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بریز ولی خوب سردی برنجو میتونی بعدش جبران کنی با گرمیجات دیه من مادر شوهرم مثلا چای نبات میخوره با ز ...

چایی برام خوب نیست دکترم گفت نخور فقط ابجوش ..چون کیسه  صفرامم رسوب داره ازسردی زیاد مزاجم ..دارم روخودم کار میکنم گرم بشم کم خونی ام گرفتم ..هرچقد جدیدا شیره انگور میخورم تغییری احساس نمیکنم کل بدن وکمرم وسمت راستم درد میکنه به علاوه قفسه سینم .به نظرشما همش ازسردیه ؟؟ عطاری ها منو دیدن گفتن سودات خیلی بالاست وصفراتم همین ..😕😕😣😣

چایی برام خوب نیست دکترم گفت نخور فقط ابجوش ..چون کیسه  صفرامم رسوب داره ازسردی زیاد مزاجم ..دا ...

همون شیره رو شربت کن بخور  برای گرمیجاتم ابلیمو وعسل و زنجیللو توی اب داغ بریز بخور هم شیرینه هم براس سردی خوب پسته کوهی (بنه) هم خوبه

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  
همون شیره رو شربت کن بخور  برای گرمیجاتم ابلیمو وعسل و زنجیللو توی اب داغ بریز بخور هم شیرینه ه ...

مرسی عزیزم .چقد شیره انگور وبریزم توآب ..اب باید سرد باشه؟؟

مرسی عزیزم .چقد شیره انگور وبریزم توآب ..اب باید سرد باشه؟؟

با اب سرد خوشمزه تره هر چقدر ک شیرینیشم خوب باشه خیلی شربتش خوشمزس از اینکه خالی بخوری 

با اب سرد خوشمزه تره هر چقدر ک شیرینیشم خوب باشه خیلی شربتش خوشمزس از اینکه خالی بخوری 

اره کلا شیره انگور خیلی خوش طعمه .فقط زیادشربتشو بخورم دیابت نمیگیرم؟؟ بعدشم طبعم سرده باآب سرد بدتر نمیشم ؟؟

اره کلا شیره انگور خیلی خوش طعمه .فقط زیادشربتشو بخورم دیابت نمیگیرم؟؟ بعدشم طبعم سرده باآب سرد بدتر ...

ن چ ربطی داره طبع سرد ب اب سرد اب لوله باشه خوبه اب یخ ک ن

ن چ ربطی داره طبع سرد ب اب سرد اب لوله باشه خوبه اب یخ ک ن

مرسی عزیزم اخه خیلی کمبود اب دارم ازبس مزاجم سرده اصلا میترسم بخورم بدتربشم .مرسی که ارومم کردی .سلامت باشی همیشه ..🙏❤❤💜

مرسی عزیزم اخه خیلی کمبود اب دارم ازبس مزاجم سرده اصلا میترسم بخورم بدتربشم .مرسی که ارومم کردی .سلا ...

من انقد طبعم گرم مشکل دارم باش