2777
2789
عنوان

خوشگلا بیاید 😍😊

84 بازدید | 28 پست

خانوما 

من طبعم سرده والان ناهار جاتون خالی عدس پلو داریم ..خواستم بدونم زیره  والان بریزم داخل برنج یا هروقت دم کشید ؟؟ ممنون میشم کدبانوها جواب بدن .؟😍😍😬💜❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین جوری بسته ای ازعطاری گرفتم بریزم رو برنج عیب داره یاحتما باید پودری باشه؟ 😐

خو اونجوری خودت میتونی بخوری پودر کنی ک بهتره بعد برا خودت چاییی زیره دم کن نیاز ینیس بریزی رو غذات حتما چاییش خیلی خوشمزس 

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  
خو اونجوری خودت میتونی بخوری پودر کنی ک بهتره بعد برا خودت چاییی زیره دم کن نیاز ینیس بریزی رو غذات ...

نه خب چون رفتم پیش عطاری مزاجم وگفت خیلی سرده ومن هر روز برنج میخورم والان کلا درد بدن گرفتم .خواستم زیره بندازم روبرنج که سردیشو بگیره 😥😥 الان نریزم یعنی؟؟

نه خب چون رفتم پیش عطاری مزاجم وگفت خیلی سرده ومن هر روز برنج میخورم والان کلا درد بدن گرفتم .خواستم ...

بریز ولی خوب سردی برنجو میتونی بعدش جبران کنی با گرمیجات دیه من مادر شوهرم مثلا چای نبات میخوره با زعفورن اونم هر روز برنج میخوره یا چای زیره

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  
اگه برا طبعت میخواهی صبا خرما چایی با زنجبیل ودارچین اب  بین غذا نخور

مرسی عزیزم طبعم شدید سرده همش برنج وسردیجات میخوردم .الان کل بدن درد میکنه وضعف میره .دارم عسل وخرما وشیره انگور میخورم جدیدا ولی تغییری نکرد حالم .زیره وبرای اولین بار دارم روبرنج میریزم به نظرتون سردیشو میبره؟؟