2777
2789
عنوان

چه جوری زودرنجی رو کم کنم؟

112 بازدید | 9 پست

سلام دوستان الان چن وقته که زوداز حرف همه ناراحت میشم و منظور میگیرم بخصوص دوستام

حالا نمیدونم واقعا مشکل از منه یا اونا که حرفشونو راحت میزنن 

خیلی زود رنگم‌میپره محل رو ترک میکنم یا جواب طرف رو نمیدم 

نمیدونم چیکار کنم شما راهنمایی کنین

منم مثل شمام

بعضی ها عمدا این کارو میکنن برای اینکه واقعا ناراحتت کنن

بعضی ها هم ناخودآگاه حرفایی میزنن که ادم ناراحت میشه درحالیکه قصدشو ندارن

ولی برا من بیشتر مورد یک هست که باهاش روبرو میشم،سعی میکنم اصلا نشنیده بگیرم و به روی خودم نیارم چی شنیدم و زودتر اون محل و ترک کنم و بعدش اهنگ گوش بدم با هندزفری حواسمو پرت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمام بعضی ها عمدا این کارو میکنن برای اینکه واقعا ناراحتت کنن بعضی ها هم ناخودآگاه حرفایی ...

منم سعی میکنم جایی که ناراحتم میکنه یا نرم یا سریع جمعش کنم و برم

ولی جدیدا احساس میکنم خوب اونا که دارن حرفشونو میزنن من که حواب میدم چرا بد میشه انقدم ناراحت میشم

نمیتونم این مواقع یه لبخند بزنمو ادامه بدم

من بهشون میگم(که زودرنجم و ی کم مراعات منو بکنن.) که دیگه اینطوری نشم. خودشون هم میدونن. البته شاید ...

اره خب کارت درسته بنظرم منم به چن نفری گفتم ولی احساس میکنم همه راحت حرفشونو میگن و راحت میگذرن ازش

منم سعی میکنم جایی که ناراحتم میکنه یا نرم یا سریع جمعش کنم و برم ولی جدیدا احساس میکنم خوب اونا که ...

منم متاسفانه خودم و ناراحت میکنم حتی اگه از جمع شون برم 

ولی میگم من که مث اینا حقیر نیستم خودم و پایین بیارم با حرفای زشت

همون بهتر که با سکوت ترک کنم اونجارو فقط

زود ونجي به خاطر پر توقع بودن هستن انتظار هر چيزي رو از هر كسي داشته باشه

نه اخه این چن مورد توقعی نبود یکیش خانواده شوهرم بحث اتو مو شد گفتم خرابه بعد تو جمع از شوهرمم پرسیدن که ایا خرابه یا نه در حالی یه صبحش از من پرسیدن بعد شوهدم که میاد میپرسن واقعا خرابه یا نه

دکمیش به بچه دوستم رایگان ریاضی درس دادم شبش بهم میگه تو به بجه من گفتی اگه معلم سوالا رو پرسید برا تو بفرسته که حلش کنی

گفتمش بابا گفتم اگه مشکلی داشتین سوال کنین 

الان کدومش توقع بود به نظرت؟؟

نه اخه این چن مورد توقعی نبود یکیش خانواده شوهرم بحث اتو مو شد گفتم خرابه بعد تو جمع از شوهرمم پرسید ...

عزيزم توقع فقط مالي نيست كه

توقع شعور و ... هم از بعضي ادما اشتباهه