2777
2789
عنوان

کم انگیزه شدن....

135 بازدید | 11 پست

یکی ازم راه حل خواسته که بهش بگم چطور انگیزشو برای درس خوندن حفظ کنه... خیلی تلاش میکنه امسال مطمئنم پزشکیو قبول میشه...ولی گاهی اوقات کم انگیزه میشه... بنظرتون راه حلش چیه؟ چی بهش بگم

⇆ㅤㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤㅤㅤ↻ 9:39 ●━━━━━━──

ی عکس از پزشکی یا دانشگاه مورد علاقشو بزنه ر ب روش موقع درس خوندن

یا جملات انگیزشی بخونه وقتی خسته میشه

من اینکارارو میکردم

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازه زمانی کوتاه انتخا کنه برای درس خوندن و بینش استراحت کنه

ب خودش جایزه بده و خودشو تشویق و تنبیه کنه

مثلا بگه اکه 100 تا تست درست زدم فلان فیلمو میبینم

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

برو اینستا3 مشاور هست خیلی عالی ساناز پزشکی  دانماک  هست زهرا نوری وکوثر کوکیی اینا عالی عزیز 

انگیزه یه چیزی  هست باید همشه ازش استفاده کنی هر روز تکرار کرد مثل  من عالیم من موفقم ..برای خودش بیوسه پزشکی کجا می خواهد بره مثل من پزشکی شهر رداشگاه هستم که دوست داره زندگی نامه ادم موفق بخونه یکی کنه الکو خودش انگیزه چیزی هست که باید هر روز بگه جون کم میشه باید تقویت بشه با خدا حرف بزنه  باور کنه موفق میشه بسپارش به خدا بگه بهم کمک کن خدا من سغی ام میکنم هرجی خیر من بشه خدا شرایط نرمت میکنه بهت کمک کمیکنه تو همه سعی تو بکن یکی مکنه ریته دو بشه ولی همیشه ناراحت  حسرت میخوره چرا چون فکر میکمه میتونست بیشتر تلاش کنه تلاش کن شاید بع موفقیت نرسی ولی حسزت نمخوری 

ببین تا میتونی به خدا خیلی دوست باش خدا خیلی دوست داشتنی رفیقته هیجوقت تو رها نمکنه  تورو خیلی  دوست داره در هر شرایطی هست تو خوشبخت ترینی  امید وار م بدرخشی که هست تو اشرف مخفوقاتی هر چی بخواهی جلو تو سر خم میکنه خدا هوا داره انگیزه باید مداوم مثل غذا به ذهن بدهی عبارت تاکیدی مثیت بگو خدا با تو هست من یه راه سختی رفتم ولی رفیقم دوست داشتنی کنار بود از میحواهیم هیچ وقت تسلیم نشی واینو فراموش نکنی 

برنامه حیلی مهمه  من اشتباه کردم خواسش باشه بخون که بره به حاشیه نگاه نکن فکر نکن فقط هدف تو نگاه کن بی حیال مانع ها خدا هست  ردیفش میکنه حال خوب باشه اتفاق خوب میفیتهد سعی کن یاد بگیر حودت حال بده تو خوب کنی 

راه حل  برای مشکل ت پیدا کن کم کم یاد میگیری نگزان نباش 

اشکال نداره اشتباه کنی ازش باد بگیره تگرار نش

شاید الان سخت ه ولی تو میتونی از ش برمیای ادما تو سختی متوجه توانایی شون میشن به خدا بگو تو میسر درستی برای همشه باشم  توی هر زمینه از ز ندگیم موفق  باشم بقیه راه روم  ببند  روز به روز بیشتر بدرخشین همتون بع سبک  خودتون فوق العاده هستین در زمان مکان مناسب میدرخشی سختی میان ازت یه ستاره بسازه پس حوشحال باش