برو اینستا3 مشاور هست خیلی عالی ساناز پزشکی دانماک هست زهرا نوری وکوثر کوکیی اینا عالی عزیز
انگیزه یه چیزی هست باید همشه ازش استفاده کنی هر روز تکرار کرد مثل من عالیم من موفقم ..برای خودش بیوسه پزشکی کجا می خواهد بره مثل من پزشکی شهر رداشگاه هستم که دوست داره زندگی نامه ادم موفق بخونه یکی کنه الکو خودش انگیزه چیزی هست که باید هر روز بگه جون کم میشه باید تقویت بشه با خدا حرف بزنه باور کنه موفق میشه بسپارش به خدا بگه بهم کمک کن خدا من سغی ام میکنم هرجی خیر من بشه خدا شرایط نرمت میکنه بهت کمک کمیکنه تو همه سعی تو بکن یکی مکنه ریته دو بشه ولی همیشه ناراحت حسرت میخوره چرا چون فکر میکمه میتونست بیشتر تلاش کنه تلاش کن شاید بع موفقیت نرسی ولی حسزت نمخوری
ببین تا میتونی به خدا خیلی دوست باش خدا خیلی دوست داشتنی رفیقته هیجوقت تو رها نمکنه تورو خیلی دوست داره در هر شرایطی هست تو خوشبخت ترینی امید وار م بدرخشی که هست تو اشرف مخفوقاتی هر چی بخواهی جلو تو سر خم میکنه خدا هوا داره انگیزه باید مداوم مثل غذا به ذهن بدهی عبارت تاکیدی مثیت بگو خدا با تو هست من یه راه سختی رفتم ولی رفیقم دوست داشتنی کنار بود از میحواهیم هیچ وقت تسلیم نشی واینو فراموش نکنی