2777
2789
عنوان

حرفای همسرم از یادم نمیره !

453 بازدید | 21 پست

همسر من خیلی  بهم علاقه داره مثلا وقتی سر کار دائم بهم زنگ می زنه و ابراز دل تنگی میکنه یا هرچی می خوام  بلافاصله برام تهیه می کنه  و خیلی چیزای دیگه 

اما ی مشکلی که داره اینه که وقتی عصبانی میشه نمی فهمه چی میگه   

بلافاصله تا اروم میشه میاد و از دلم در میاره  اشتی می کنیم

ولی من تا چند روز ناراحتم و اصلا هیچ وقت حرفاش از یادم نمیره حتی میشه که به جدایی فکر کنم    

هرچی هم باهاش حرف می زنم و از تاثیر کاراش میگم میگه من اون لحطه هیچی دست خودم نیست و هیچ حرفی رو واقعی نمیگم تو ببخش و ....  

اما من واقعا حالم بد نمی دونم باید چه کار کنم با مشاور هم که حرف می زنم میگه ببخش تا خودت راحت بشی ولی نمی تونم  خودش هم مشاور نمیاد متاسفانه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اکثر مردا اینجوری شدن وقتی ک عصبی میشه یا سعی کن پیشش واینستی بری اتاقی جایی یا هری گف هیچی نگو بذا اروم شه

ازحیله و دسیسه نترس…اگرکسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای ب تو بزنند.!خدا هم برای آنان دام میگستراند…چاه کن اول خودش ته چاه است…این نظام بر جزا استوار است …نه یک ذره خیر بی جواب میماند نه یک ذره شر…تا او نخواهد برگی از درخت نمی افتد✨

من مجردم عزیزم

عزیزم هر آدمی چه من چه شما و چه همسرت یه سری خوبی ها داریم و یکسری بدی ها 

به نظرم به خوبی هاش ببخشش

توی دعوا حتی اگر طرف مامانمون هم باشه هر چی بیاد رو زبونش میگه چه برسه به آقایون

سعی کن تا میبینی داره عشبانی میشه کوتاه بیای بعد که آروم شد با توجه به محبتی که همسرت داره باهاش منطقی درمورد اون موضوع صحبت کنی

دیگه همه ک کامل نیستن ...هرکسی یه اخلاق بد داره 

فقط باید تا الان رگ خوابش دستت اومده باشه با سیاست برخورد کنی اون لحظه چیزی نگی هم دعواتون طولانی نمیشه هم کم کم ترکش میکنه 

ازحیله و دسیسه نترس…اگرکسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای ب تو بزنند.!خدا هم برای آنان دام میگستراند…چاه کن اول خودش ته چاه است…این نظام بر جزا استوار است …نه یک ذره خیر بی جواب میماند نه یک ذره شر…تا او نخواهد برگی از درخت نمی افتد✨