2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

166 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. یه روز از موعد پریودم گذشته. امروز بی بی زدم منفی بود. سینه هام بزرگ شدن  مخصوصا سینه راستم و درد میکنه و نوکش تیره شده. احساس خستگی و بی حالی هم دارم. بنظرتون امکان داره باردار باشم؟کسی بوده که شبیه من باشه و باردار باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودی هات چطوریه ؟با درده؟بعد اکثرا جلو میندازی یا عقب عزیزم؟

قبلا نامنظم بودم. ولی سه ماه قبل از اقدامم چون کیست داشتم و قرص خوردم مرتب شدم. هرماه ۸یا۹ام میشم. همیشه سینه درد قبل پری دارم. ولی درده قطغ میشه و پری میشم. ولی الان سینه دردم قطع نشده

ممکنه باردار باشی و لقاح دیر انجام شده باشه  چون من باردار بودم همین حالات رو داشتم

دیروز صبحم احساس سنگینی سر و سرگیجه داشتم. هی میخواستم بیوفتم. که یه لیوان شربت آلبالو خوردم بهتر شدم

بنظرتون برم آز بدم؟ یا بازم زوده و صبر کنم؟ چون یکی از سینه هام بزرگتر شده نگرانم کرده. اگ بخاطر با ...

نه عزیزم آزمایش نده الان اگر باردار باشی چون بی بی چک هنوز حتی هاله هم ننداخته ممکنه الان بتات پایین باشه و بیخود و بی جهت نگران کم بودن بتا میشی و مجبور میشی دو روز بعدش دوباره آزمایش بدی که اصلا خوب نیست خون از دست بدی

حسم میگه بارداری مطمئنی بی بی چکت اصلا هاله نداره؟

.