2777
2789

چی هست؟

من که کهنه میکنم بیرون پوشک

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جوری میشوری؟سختت نیس؟

اصلا سخت نیست.تا کهنشو عوض کردم در جا با اب جوش کهنه رو میشورم .چند دقیقه اب جوش رو روش میگیزم که کامل میکروب و جیش تمیز بشه و میکردب زدایی .بعدش فقط،ابکشی ساده و جلو افتاب پهن یا رو بخاری خشک

اگه هم پیپی باشه که یه لیف مخصوص پیپی خریدم با اون پیپی رو میشورم .دستم به پیپی هم نمیخوره اصن بعد همون چند دقیقه با ابجوش میشورم بعدشم که تمیز شد با صابون مخصوصش یه دور کهنه رو میشورم.زمان نمیبره .در حد کمتر از ۵ مین

میتونی از راروخانه محافط کهنه هم بگیری که دیگه پیپی میوفته رو محافظ و محافط دو میندازی دور .و فقط،کهنه رو ابکشی میکنی.من محافظ تنبلی کردم نگرفتم دیگه عادت کردم همین مدلی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

کهنه کردن دردسر داره یه پوشک میکردی راحت میندازی دور

من تا حالا کهنه نکردم ولی خودم که بچه بودم اون موقع  کهنه میکردن مامانم میگه عاجز بودیم با دوتا جیش پس میداد دیگه پی پی که هیچ میزد بیرون و کثیف کاری میگه خوش بحال مامانای الان شده راحت پوشک میکنن

اصلا سخت نیست.تا کهنشو عوض کردم در جا با اب جوش کهنه رو میشورم .چند دقیقه اب جوش رو روش میگیزم که کا ...

خیلی ممنون عزیزم.خداکنه شوهرت قدرتو بدونه انقدر به نفع جیبش کارمیکنی

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
آخه پوشک خیلی گرون شده

میدونم عزیزم ولی چاره چیه بچه کلی هزینه های دیگه داره متاسفانه تو مملکت ما هر کسی میخواد بچه دار بشه باید توان اینو داشته باشه ماهی ۱ تا ۱/۵ خرج بچه کنه مثل پوشک شیرخشک دکتر و کلی ویتامین لباس و.... غیر از این باشه هر روز دغدغه و غصه داره برای همینه کم تر از قبل برای بچه دار شدن اقدام میکنن