2777
2789
عنوان

بنظرتون ارزشش رو داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 54 پست
کلشو ک هیشکی نمیزاره هشتای جلو منظورته؟ بازم به چهل میلیون نمیرسه

نه په دندون عقلم حساب کردم😂😂😂 ولی کلمپو گرونه جای خوب بری حالا چهل تومن مثال یود بابا😂😂 دوازده تومن خوبه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی،پس چ غلطی کنم،راه حل خونگی چیزی سراغ نداری حداقل بهتر شن

اگه زردی به داخل دندون نفوذ کرده باشه راه خونگی بی فایدس

من خودم پوست موز داخلشو میمالم ب دندون خوبه ولی نه که مثل کارتونا از دور بدرخشه😂

اگه زردی به داخل دندون نفوذ کرده باشه راه خونگی بی فایدس من خودم پوست موز داخلشو میمالم ب دندون خوب ...

مسواک میزنی زردچوبه اضافه کن کمی پزش رو احساس نمیکنی ولی رو سفیدی فکر ونم خیلی تاثیر داره

خودم امتحان کردم

جوش شیرین یا نمک هم شاید  خوب باشه البته نمک رو مواظب باش خطرناکه

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
چقدر در هفته استفاده کتم؟

زردچوبه روزی یه بار مثلا شب

جوش شیرین هم با دو سه هزار بگیر ور وقت دوس داشتی

نمک هم مواظب باشی آسیب نبینی ممکنه یه بار استفاده کنی ضرر ببینی و استفاده نکنی و شاید برات خوب باشه

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
مسواک میزنی زردچوبه اضافه کن کمی پزش رو احساس نمیکنی ولی رو سفیدی فکر ونم خیلی تاثیر داره خودم امتح ...

نمک یه مدت هرشب زدم لثه هامو زبونم خون افتاد ، فک کنم زیاد زدم😂 امتحان میکنم