2777
2789
عنوان

بنظرتون ارزشش رو داره؟؟

253 بازدید | 54 پست

سلام دوستان،من ی جفت گوشواره دارم،بنظرتون بفروشم باهاش لیزر کنم بدنم رو و ردیف پایین دندونام رو کامپوزیت کنم؟اخه فاصله دارن و یکم زرد شدنچون قبلا جرم گیری کردم چند بار و بعد از اون انگار خراب شدن،تو رو خدا راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه جفت گوشواره هم میشه لیرز کرد هم کامپوزیت؟😐 گوشواره هات سنگینه و جواهره؟

در حد چهار تومن فکر کنم،منتظرم سهام عدالت بره بالاتر اونم میفروشم میزارم روش چون واسه لیزر کم میاد ،لیزر هم فعلا فقط شکم و پاهام کل بدنم نمیرم ی دفعه

من اگه بودم میفروختم به دندونام میرسیدم اگه پولی میموند لیزر میکردم

اخه دندونام چون ردیف پایین خییلی تو چشم نیس ولی بازم خودم حس بد دارم،از طرفی  هم گوشواره هام یادگاری عشق اولم خیلی دوسشون دارم نمیدونم واقها 

در حد چهار تومن فکر کنم،منتظرم سهام عدالت بره بالاتر اونم میفروشم میزارم روش چون واسه لیزر کم میاد ، ...

:| حاجی میدونی ما داریم وارد قزن 400 میشیم و کامپوزیت چهل میلیونع نه چها میلیون :|

در حد چهار تومن فکر کنم،منتظرم سهام عدالت بره بالاتر اونم میفروشم میزارم روش چون واسه لیزر کم میاد ، ...

اوووه خیلی داری هزینه میکنیااااا جنگه مگه

حیفه سهام عدالته

بنظرم گوشواره رو بفروش فقط باهمون برو لیزر دیگه کامپوزیتو بزار یه مدت بگذره شاید پول برسه

و اینکه برای لیزر دست و اول برو بنظرم مهم تر از شکمه