2777
2789
عنوان

مھم ترین چیزی ک ندارم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 53 پست
پیامبر خدا هم میگه اعتدال رو رعایت کن نه طوری که خشن باشی و ازت فراری باشن نه جوری که ساده گیرت بیا ...

من با ھمہ یجورم 

اما بہ حرمت مادر و پدرم بہ اونا ھم احترام میذارم 

اعصابمو ریختن بھم 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
مشکل ھمینہ نمیتونم مثل اونا باشم

سنگین باش . یعنی صمیمی نباش با کسی .رازهاتم نگه دار.

به خودت بیشتر ارزش قایل شو . در بین فامیلا اولویت اول خودت باش

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخشید تو نیاز به احترام این جور اشخاص به دور از فرهنگ نداری 

مممممنووون 

بھترین چیزی بود ک میتونستم بشنوم الان

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

وقتی بهت بی احترامی شد ناراحیتیت رو نشون بده..بروز بده که از حرفشون ناراحت شدی ..با جواب ندادنشون یا سرسنگین شدنت و ....تا وقتی مودبانه باهات حرف نزدن جوابشونو نده ...در کل هر کی شخصیت خودشو نشون میده درواقع به خودشون بی احترامی میکنن

عههه چطوری تو

سلام عزیزم خوبی؟

:/هستن  من مامان جونمو جذف کردم خاله های مامانم خداروشکر سالی ی بار میبینمشون فقط

مثلا یکیش ھر روز میاد خونمون 😕

سلام عزیزم خوبی؟

قربونت گلم. حالت چطوره ؟خوبی ؟🌷❤

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
مغرور ام  بہ اندازہ ی خودم  اما حس میکنن چون بھشون احترام میذارم خیلی بالان  اعصاب ...

نمیگم بی احترامی کن ولی مثل قبل نباش کمتر توجه نشون بده از تعارفایی ک تیکه پاره میکنی کم کن. ازشون تعریف نکن.خیلی رسمی صحبت نکن و... حس میکنم خیلی ساده ای. دنیا برعکسه ادمایی ک بیشتر ب طرفشون توحه و احترام دارن ارزش کمتری دارن محبت بیجا نداشته باش. همیشه در دسترس نباش خودت باید کم کم تمرین کنی. بعدم بی احترامی دقیقا چه رفتارایی؟؟؟؟؟؟؟

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن
وقتی بهت بی احترامی شد ناراحیتیت رو نشون بده..بروز بده که از حرفشون ناراحت شدی ..با جواب ندادنشون یا ...

خیلی بیشعورن

من بہ حرمت مادر پدرم مجبورم احترامشونو نگہ دارم 

بعضی وقتا دوست دارم واقعا بھسون بگم میشہ دھنتو ببندی و راجع بہ من درست صحبت کنی 

ایکاش یبار اینارو بگم یکم سبک شم

نمیگم بی احترامی کن ولی مثل قبل نباش کمتر توجه نشون بده از تعارفایی ک تیکه پاره میکنی کم کن. ازشون ت ...

حرف ھاشون 

کوچیک شمردن خودم و موفقیاتم 

اینکہ بہ بچہ ھاشون یاد نمیدن بھم  احترام بذارن 

بالاخرہ بچہ اس ممکنہ خیلی چیزا بگہ نہ من بہ ھمہ 

اما مادر پدراشون سکوت میکنن یا مثل احمقا لبخند میزن 

بعضیاشون واقعا قابل حذف نیستن😑

هستن 

من خانواده مامانم رو کاملا حذف کردم😉🖖

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
قربونت گلم. حالت چطوره ؟خوبی ؟🌷❤

فدات شم 

خوبم 

یکم اعصابم بھم ریختہ 

آدما خیلی بد شدن واقعا