2777
2789
دوست عزیز شما میدونید دلیل خلط پشت گلو چیه؟؟؟ چند ماهه که دارم خوب نمیشه هر چی گرمی میخورم و اب نمک ...

گلوتونو با روغن سیاهدانه چرب کنید 

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله چند بار که دیروز با اینایی که گفتم درمان کردم

عزيزم ميدونم تاپيك قديميه ولي شما كه غلبه سودا داشتين ترس و اضطراب و فكر و خيالاي عجيب داشتين؟درمان شدين؟

منم الان غلبه سودا و خشكي مغز دارم انگار درمونده شدم😞

عزيزم ميدونم تاپيك قديميه ولي شما كه غلبه سودا داشتين ترس و اضطراب و فكر و خيالاي عجيب داشتين؟درمان ...

بله درمان میشه نگران نباشین

غذاهای سنگین مثل گوشت گاو و بز، کله پاچه، دمبه، عدس، بربری، سوسیس کالباس، بادمجون، سرکه، ترشی، لبنیات

و نخوردن گرم و خشک چون سودا رو بیشتر میکنن مثل دارچین، زنجبیل، فلفل، اویشن، زردچوبه و...

مواد غذایی تند و شور

نخوردن اب حداکثر تا یه ساعت بعد غذا

نخوردن اب سرد

در طول روز میتونید اب جوش بخورید 

یا زیتون بخورید یا دمنوش بادرنجوبه اینا کمک کننده اس

اینا رو میدونم ولی دکتر سنتی برید خیلی بهتره و مطمئن تر که درمان میشید

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
بله درمان میشه نگران نباشین غذاهای سنگین مثل گوشت گاو و بز، کله پاچه، دمبه، عدس، بربری، سوسیس کالبا ...

سلام شماهم بدنتون لک های راه راه مانند داشت؟درمان کردید خوب شدن لکه ها؟

سلام شماهم بدنتون لک های راه راه مانند داشت؟درمان کردید خوب شدن لکه ها؟

نه اینا رو نداشتم اما از روی شناختی که رو طب سنتی دارم درمانش وجود داره البته اگه دکترش خوب باشه

و خدا بخواد

[QUOTE=209511668]عزيزم ميدونم تاپيك قديميه ولي شما كه غلبه سودا داشتين ترس و اضطراب و فكر و خيالاي عجيب داشتين؟درمان ...[/QUOTE

سلام منم غلبه سودا دارم چیکار کنم بر طرف بشه دیوونه شدم 

کلا افسرده شدم و علایم دیگه دارم