2777
2789

ببينم مال كى از همه بدتره

خودم يه بار دخترمو فرستادم اردوى مدرسه قرار شد بعدش خودم وسايل و تغذيه شو ببرم ولى يادم رفت😞

يه بار گوشيمو تو گرماى تابستون بيرون جا گذاشتم بعد چند ساعت رفتم ديدم از شدت داغ شدن خاموش شده براى اينكه كمى خنك بشه گذاشتمش توى يخچال ولى اونم يادم رفت

بعد از چند ساعت كه لازمم شد يادم اومد 

شما بگين تا من باز يادم بيوفته

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قندون رو گذاشته بودم تو یخچال ۳ ساعت دنبالش گشتم 😐

من هر چى رو گم ميكنم سر از يخچال درمياره

يه بار دفترچه بيممو اونجا پيدا كردم

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

اوایل بارداریم زورم میومد آشپزی کنم یه روز عزممو جزم کردم غذا گذاشتم ولی یادم رفت سوخت... منم نشستم گریه کردم

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

دخترم رفت دستشویی گفت برو صدات می کنم  اومدم تو اتاق خوابیدم  بیچاره انقد صدام کرد صداش گرفت اخر خودشو شست اومد تو  😂😂😂همون شد دیگه خودش خودشو می شوره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یادم رفته شمع های سفره هفت سین و خاموش کنم آب شده بود ریخته بود روساتن و میز ساتن سوخته بود بوی میز یه مقدار سوخته بود تا اومدیم خونه دیدیم خونه ارو دود برداشته افتضاح بود یعنی‌....😕😕😕

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
اسم شوهرمو یادم رفت زنگ زدم از برادر شوهرم پرسیدم😅

وا😄

من اسماى جديد بچه ها رو يادم ميره 

ميگم چيز بيا

احساس پيرى ميكنم اينجور مواقع

من مادرم مریض بود عادت داشتم هر روز یا بهش زنگ میزدم یا پیشش میرفتم. مادرم فوت شد ولی یه روز به عادت ...

خدا رحمتشون كنه🌷