2777
2789
عنوان

بدترين فراموشى كه تو زندگيتون گرفتين چى بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 30 پست
من به برادر شوهرم گفتم اسم داداشت چیه😅 تازه گفتم میدونما شبیه اسم توِ

😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂وایییییی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به برادر شوهرم گفتم اسم داداشت چیه😅 تازه گفتم میدونما شبیه اسم توِ

ميگفتى يه راهنمايي كن😄

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
من مادرم مریض بود عادت داشتم هر روز یا بهش زنگ میزدم یا پیشش میرفتم. مادرم فوت شد ولی یه روز به عادت ...

خدا مادرتون رو بیامرزه

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
من مادرم مریض بود عادت داشتم هر روز یا بهش زنگ میزدم یا پیشش میرفتم. مادرم فوت شد ولی یه روز به عادت ...

خدا رحمتش کنه خیلی ناراحت شدم 

بوی اولین بارون پاییزی وقتی نفس عمیییق میکشی ...
دخترم رفت دستشویی گفت برو صدات می کنم  اومدم تو اتاق خوابیدم  بیچاره انقد صدام کرد صداش گر ...

سبب خير شده

اگه دختر من بود قشقرق به پا ميكرد

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
سبب خير شده اگه دختر من بود قشقرق به پا ميكرد

اینم کرد 😂😂😂انقد جیق زد وگریه کرد که نگو 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یادم رفته شمع های سفره هفت سین و خاموش کنم آب شده بود ریخته بود روساتن و میز ساتن سوخته بود بوی میز ...

چه خطرناك

منم بارها در ماشين رو يادم ميره قفل كنم ماشين همونجور گوشه ى خيابون به امون خداست

مدادم پشت گوشم بود ۳ ساعت دنبالش بودم به ذهنمم نمیرسید یه مداد دیگع بر دارم😑

اها يادم انداختى عينك روى چشمامه دنبالش مى گردم

بعضى وقتا دخترم خيلى نگرانم ميشه ميگه مامان كاش ميرفتى دكتر😕

چه خطرناك منم بارها در ماشين رو يادم ميره قفل كنم ماشين همونجور گوشه ى خيابون به امون خداست

وای😑. آره اگه دیرتر میومدیم کل زندگی آتیش میگرفت

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

برای اولین بار رفتیم خونه پسرخالم قرار بودن دیدن خونشون رو بدیم شوهرمم بهم پول داد بد من یادم رفت بدم ،وسط راه یهو کوبیدم پیشونیم گفتم دیدن ندادم😑😑شوهرمم گفت آبرومو بردی ،دور زد رفتم یه پاکت پول خریدم باز رفتیم دم خونشون گفتم ببخشید یادم رفت دیدن خونتون بدم🤣🤣اونم قبول نمیکرد گذاشتم جلو آینشون اومدم،چند بارم گوشیمو تو کالسکه پسرم جا گذاشتم تو راه پله بعد ۳ ساعت یادم افتاده😂

برای اولین بار رفتیم خونه پسرخالم قرار بودن دیدن خونشون رو بدیم شوهرمم بهم پول داد بد من یادم رفت بد ...

من كارت عابر بانكمو توى پاكت هديه عروس جا گذاشتم 

چند روز بعد داماد برام اورد

من برا بار اول میخواستم فرنی درست کنم واسه همسری که عاشقشه

بجای گلاب بطری عرق زیره رو برداشتم خالی کردم تو فرنی 

همش میگفتم این بوی زیره از کجا میاد 

وقتی خوردیم فهمیدم چیشده