2777
2789
عنوان

کسی هست تو بیمارستان کار کنه؟

227 بازدید | 6 پست

سلام کسی اطلاع داره که برای عمل زیبایی بینی  زیر 18 سال آیا میشه فرم رضایت رو مادر مریض امضا کنه؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

فکرنکنم

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کسی که پدرش گذاشته رفته و خبری ازش نیست چیکار باید بکنه؟

باید ملدر برگه حضانت از دادگاه داشته باشد

عروسک علی سابق هستم.از شهریور ۹۲ کاربر نینی سایت هستم.متاسفانه رمز عبورم رو گم کردم.
باید ملدر برگه حضانت از دادگاه داشته باشد

طلاق نگرفته که فقط مرد خانواده گذاشته رفته 

سلام، من پرستار هسم، نمیشه ممکن هست که توی سن بلوغ باشی و باید سنت بیشتر بشه، عمل میکنن ولی بعدا که مثلا از سن بلوغ در رفتی صورتت میشه مثل بشقاب و فرم صورتت به هم میریزه 

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏
سلام، من پرستار هسم، نمیشه ممکن هست که توی سن بلوغ باشی و باید سنت بیشتر بشه، عمل میکنن ولی بعدا که ...

فقط میخوام بدونم که میشه فرم رو مادر امضا کرد یا نه چون پدرش رفته خبری نیست ازش