2777
2789
عنوان

بیمارای دکتر محمدتبار بیان

6849 بازدید | 36 پست

سلام من باید رشت پیش دکتر محمدتبار لاپارا بشم خیلی میترسم میخوام بدونم دکتر خوبیه؟تو کدوم بیمارستانها عمل میکنه؟کی پیشش عمل کرده؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عالیه من عمل نکردم اقوام زایمان کردن و کلا هر مشکلی دارن میرن پیشش معرکه ست

من خودم تهرانم اما خیلی تعریفشونو شنیدم ۵ ساله که دارم اینجا دعوا و دکتر میکنم هیچ نتیجه ای نگرفتم پیش دکترای خوبیم رفتم حالا تصمیم دارم بیام پیش ایشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه منم میام هرچی خدا بخواد

سلام عزیزم

منم میخوام برم پیش محمدتبار

آیا وقت میذاره و گوش میکنه به حرف مریض یا نه

اونجا هم شلوغه؟ 

سه بار انتقالم منفی شد و دکترم که ظهیری بود اصلا وقت نمیذاره و خیلی شلوغه. فقط کلی هزینه کردم. همه چیرو خودم پیشنهاد میدم. انقد گفتم جنینم بلاست شه. گفت نمیخواد. کمکم کن. داغونم

یه صلوات مهمونم کنید
سلام عزیزم منم میخوام برم پیش محمدتبار آیا وقت میذاره و گوش میکنه به حرف مریض یا نه اونجا هم شلوغ ...

سلام عزیزم ببین محمدتبارم سه نفری میفرسته داخل اول یه ماما همه ی چیزایی که میگی یادداشت میکنه بعد دکتر میاد هرچقدر ازش سوال بپرسی جواب میده خیلی باحوصله و مهربونه و کلی به ادم امید میده شاید اگه من با اون دوتا تخمک هر دکتر دیگه ای بودم منصرف میشدم و نمیرفتم پانکچر اما تا اخرش گفت باید پانکچرشی حتی با این دوتا.خوشحالم که به حرفش گوش کردم حتما برو از نظر من دکتری که روحیه میده ۵۰ درصد از دکترای دیگه جلوتره

سلام عزیزم منم میخوام برم پیش محمدتبار آیا وقت میذاره و گوش میکنه به حرف مریض یا نه اونجا هم شلوغ ...

البته بگم محمدتبار همون اول به من گفت برو پیش ظهیری ولی من قبول نکردم چون اصلا شناختی ازشون نداشتم و گفتم میخوام شما برام انجام بدین

البته بگم محمدتبار همون اول به من گفت برو پیش ظهیری ولی من قبول نکردم چون اصلا شناختی ازشون نداشتم و ...

به غیر از شما بازم کسی رو می‌شناختی که مثبت شده باشه

خیلی باید منتظر موند تا نوبتمون بشه؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
جنین فریز انتقال دادین؟ ببخشید سوالام زیاده واقعا موندم کجا برم که دکتر با دقتی باشه

عزیزم من فقط خودم مشکل داشتم یا باید کیست اندومتریوزمو عمل میکردم که طبیعی بچه دارشم که در اون صورت احتمال اینکه تخمدانمو از دست بدم زیاد بود و الان اگر کسی بچه نداشته باشه اول ای وی اف پیشنهاد میدن تا عمل.

دکتر روزهای زوج مطبه باید از ساعت ۲ تا ۲:۳۰ بری اسم بنویسی ولی خیلی شلوغه و زمان انتظارش بالاست.اره خودش بعد اینکه اونایی تو اتاق سونو هستنو سونو میکنه میاد میشینه و جوابتو میده.من دوتا جنین داشتم که فریز کردن گفت بخاطر اندو نمیشه فرش انتقال بدی و کلا احتمال مثبت شدن فریز بیشتره

به غیر از شما بازم کسی رو می‌شناختی که مثبت شده باشه خیلی باید منتظر موند تا نوبتمون بشه؟ 

نه من کلا تعریف این دکتر برای لاپارا و عمل های جراحیش و تشخیص درستش شنیده بودم از ای وی افشم شنیدم اونم اونایی که اونجا بودن وگرنه از اشناهای خودم کسی نبوده که پیش ایشون رفته باشه