2777
2789

مامانایی ک به نی نی هاتون ‌شیرخشک میدین میشه بگین دلیلتون چی بوده؟ چی شد شیرخشک دادین

خودتون راضی بودین؟ یا مجبور شدین؟ 

ب نطرتون شیر مادر دادنش راحت تره یا ‌شیرخشک؟ 

بچه من سینمو نمیگیره شیرخشک میخوره ولی من رژیمو رعایت میکنم فعلاولی چون بچم هم رفلاکس هم کولیک داره تقریبا هیچی نمیمونه ک من بخورم همه چی برای بچم ضرر داره در حالی ک شاید روزی 20تا شیر منو بخوره و 600تا شیر خشک

ب نظرتون بذارم سینم خشک بشه و فقط شیرخشک بدم؟ 

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️

من شیر خشک میدم پسرم تو ۴.۵ ماهگی سینمو ول کرد دیگه نگرفت لااااغر شد نان بهش دادم فایده نداشت اصلا بزرگ نشد الان اپتامیل بهش میدم بهتره

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که هنوز نی نی م به دنیا نیومده

ولی تو پیج یه دکتر متخصص نوزادان دیدم رفرنس درسی گذاشته بود که شیر مادر توی سیستم ایمنی نوزاد خیلی اثر داره، فکرکنم مخصوصا اون چندماه اول اینطور باشه.

به نظرم همین مقدار کم رو هم بگذار بخوره، وقتی نمی مکه خودش خشک میشه، تا جا داره بهش بده ازش بهره ببره.

بعدشم خودتو ناراحت نکن، شیرخشک ها همه مواد مغذی رو دارن.

من که هنوز نی نی م به دنیا نیومده ولی تو پیج یه دکتر متخصص نوزادان دیدم رفرنس درسی گذاشته بود که شی ...

عاره میدونم منم اولشو دادم ولی خب وقتی نمیگیره بخوره من فقط دارم اذیت میشم 

الان یکی از سینه هام خشک شده 

اندازش داره با اون یکی فرق میکنه 

فقط درد و این محدودیت غذایی و فکر خرابش مونده واسه من 

اوایل ک نمیگرفت سینمو میشستم گریه میکردم

یه مدت رسما افسرده شده بودم 

شیر خودت بهش بدی خیلی راحتری شیر خشک سخته و بدن بچه رو ضعیف میکنه سیستم ایمنی بدنشون کم میشه زود مری ...

عاخه خودم شیر ندارم 

یکی از سینه هامو ک انقد نگرفت خشک شده 

یکیشم اگ دو سه روز نخوره تازه یکم شیر میاد توش

اصلن جوابشو نمیده و خیلی گشنه میمونه باز باید کلی شیرخشک بدم 

عاره میدونم منم اولشو دادم ولی خب وقتی نمیگیره بخوره من فقط دارم اذیت میشم  الان یکی از سینه ه ...

نه عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن، این همه بچه شیرخشکی خیلیم خوب و عالی و باهوش. وقتی نمیشه نشده دیگه. همون کم هم که خورده خداروشکر عالی بوده براش.

بازم با دکتر بچه ت مشورت کن خیالت راحت باشه که بهترین تصمیم رو براش گرفتی.

نه عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن، این همه بچه شیرخشکی خیلیم خوب و عالی و باهوش. وقتی نمیشه نشده دیگه. ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم

مرسی از دلگرمیت عزیزم

عزیزم من هم شیر خودمو میدم هم شیرخشک اوایل بشدت شیر خودمو می‌خورد و زیاد بود شیرم ولی چون زردی گرفت يمدت شیر خودمو ندادم دیگه شیرخشک خورد کم کم عادت کرد الان بیشتر شیر خشک میخوره ولی بازم سینه میگیره بنظرم من که جفتشو میدم شیر خشک یوقتاییم راحتری شیر مادرم یوقتایی اینطوری نیست که بگی کدومشون بهترن الان پسر من همه از نظر رشد هم سیستم ایمنی خداروشکر خیلیم خوبه