2777
2789

من سر یه موضوعی که خیلی طولانیه با جاریم که همسایه هم هستیم قطع رابطه کردم... البیته بدون دعوا و در حد بحث پیامکی. که خب مقصر صد در صد خودش بود چون پشت سر من خیلی بدگویی کرده بود و به گوش خودم رسید و باقی ماجرا.... و من حدودا یه سال و... هست که خونشون نرفتم اونم نیومد چون خیلی مغروره و به گردن نمیگیره مقصره(اون جاری بزرگه ومن اخری) 

حالا من می خوام اسباب کشی کنم و از اینجا برم و ازش دورتر میشم

به نظرتون برم خداحافظی؟ 

اخه برادرشوهرم حق داره به گردن شوهرم و همه هم می دونن اخلاق های جاریم چه جوریه و مشکل داره باهمه... منم میشناسن تقریبا

شوهرمم دوست داره بریم.... خودم دو دلم هم دلم حکم می کنه برم با یه جعبه شیرینی خونشون و خداحافظی کنم و هم عقلم میگه من که مقصر نبودم و بابت این قضایا خیلی فشار روحی روم اومد و اذیت شدم اگه برم خودمو کوچیک کردم و پذیرفتم من مقصرم.... 

شما بگین لطفا 

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇

ازخودبرادرشوهرت گرم خدافظی کن

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

فقط از برادر شوهرتون خداحافظی کنین و برید

اون اگه دوست داشته باشع بعد ک رفتین خونه جدیدتون میاد

خیلی بدع خودت قهر کنی خودتم خودتو اشتی بدی

اونموقع دیگ هیچ حسابی ازت نمیبره و میگه خب ولش کن خودش قهر میکنه خودشم اشتی

واقعامیخوای با جعبه شیرینی بری😳😳😳قفط ب برادر شوهرت زنگ بزن تمام

نمیشه من هر روز برادر شوهرمو می بینم و رومم زیاد باز نیست و حتی باهاش درباره خانومش و مشکلش حرف نزدم با اینکه می دونه همه چیز رو... ما قبلا خیلی خونشون می رفتیم اخه😢

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
فقط از برادر شوهرتون خداحافظی کنین و برید اون اگه دوست داشته باشع بعد ک رفتین خونه جدیدتون میاد ...

تو این مدت که بنایی داشتیم تقریبا هر روز میومد برادر شوهرم یه سر  خونه جدیدمون چون نزدیک بود بهمون و بعد از اسباب کشی هم قطعا هر روز می بینمش 

نمی خوام بگه بی معرفت بودم بعد هشت سال همسایگی بی خداحافظی رفتیم 

خودش می دونه خانومش خیلی حسادت داره و همه حا هم اینو گفته

تو این مدت که بنایی داشتیم تقریبا هر روز میومد برادر شوهرم یه سر چون نزدیک بود بهمون و عد از اسباب ک ...

اره میگم خوو حسابی از برادر شوهرت  تشکر کن و خداحافظی ولی زنش اصلااا

شما یک اشتباه کردی و اون اینکه وقتی برات پیغام آوردن که جاریت پشت سرت حرف زده باهاش بهم روی

اونایی که چشم دیدن رفت وآمدهای تورو نداشتن و میخواستن بینتونو بهم بزنن....

باور کن بارها برام پیش اومده و قهر میکردم الان یکساله فهمیدم...

وقتی حرفی یا قهری میشه سریع میرم آشتی 

اینقدر برام شیرینه اولش طرف یکم سنگین برخورد میکنه بعد خوب میشه و...در آخر خودت به آرامش میرسی ..

با شیرینی هم برو

بعضی مواقع آدما تو صحبت با کسی ناخودآگاه یک چیزهایی از یکی به دلشون اومده درد دل میکنن ولی در واقعیت اینطور نیست

اره میگم خوو حسابی از برادر شوهرت  تشکر کن و خداحافظی ولی زنش اصلااا

اخه شوهرم دوست داره بریم میگه شخصیتت بیشتر حفظ میشه

جدا از این سر همین بحث با جاریم خیلی ازم دفاع کرد و پیش خانواده ش منو بالا برد و پشتم بود 

نمی خوام ناراحتش کنم می دونم براش مهمه جلو داداشش

اخه شوهرم دوست داره بریم میگه شخصیتت بیشتر حفظ میشه جدا از این سر همین بحث با جاریم خیلی ازم دفاع ک ...

میتونی بری ولی بدون شیرینی سرسنگینم باش.ک بعد اینکه رفتی باز اگ جاریت نیومد خونه جدیدت توام تحویلش نگیری