2777
2789
عنوان

بارداری پوچ ...😭

1320 بازدید | 45 پست

بچه ها کسی اینجا هست ک بارداری پوچ داشته باشه؟

میخوام از علائم و شدت سختی سقطتون بگید

دکتر گفت به احتمال خیلی زیاد بارداریت پوچه 

چون هم اندازه ساک بارداریم نسبت به سن بارداریم از روی موعد بیشتر بود یعنی سن بارداریم تو سونو از سن قاعدگیم بیشتر بود (ساکم ده میلی متر بود)

هم تو هفته شیشم ساکم کاملا خالی بود حتی زرده هم نداشتم ،سونوگرافیستمم معروفه دستگاهاش تو شهرمون واقعا دقیق و به روزه یعنی احتمال خطا سونوگرافم نیست 

غصه نخور احتمالش هست ولی بازم امیدت به خدا باشه 🌸میدونم ناامیدی چقد سخته خداروشکر کن باردار میشی

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غصه نخور احتمالش هست ولی بازم امیدت به خدا باشه 🌸میدونم ناامیدی چقد سخته خداروشکر کن باردار میشی

چه فایده با اینکه هردومون کاملا سالمیم یه بار بارداری شیمیایی داشتم اینبارم ک پوچ 

کاش اگه میخواست اینجوری بشه اصلا نمیداد بهم ک بیخودی خوشحال شم

عزیزم من دوتا سقط داشتم یکیش وحشتناک بود طوری که بیمارستان چهار روز بستری بودم و دومی نه مثل دل درد پری بود و سقط شد 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

عزیزم انشاا... که هر چی خیره برات پیش بیاد و اگر این هم نشد دفعه بعد یه نی نی ناز باردار شی و بیاد بغلت هفتت پایینه اگه پوچ باشه دارو میدن فکنم راحت دفع کنی

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عزیزم من دوتا سقط داشتم یکیش وحشتناک بود طوری که بیمارستان چهار روز بستری بودم و دومی نه مثل دل درد ...

چند هفته؟؟

عزیزم من دوتا سقط داشتم یکیش وحشتناک بود طوری که بیمارستان چهار روز بستری بودم و دومی نه مثل دل درد ...

منم قبلا یه بار سقط داشتم خیلی راحت بود البته اون بارداری شیمیایی بود با یه پری سنگین بتام صفر شد ولی الان ساک دارم خیلی میترسم😭

عزیزم انشاا... که هر چی خیره برات پیش بیاد و اگر این هم نشد دفعه بعد یه نی نی ناز باردار شی و بیاد ب ...

ان شالله ، خیلی سخته بخدا ، خدا سر هیچکس نیاره 

اون همه اشتیاق و اشک و شکر همش شد دلمردگی

چه فایده با اینکه هردومون کاملا سالمیم یه بار بارداری شیمیایی داشتم اینبارم ک پوچ  کاش اگه میخ ...

ناشکری نکن فدات شم خدا بزرگه انشاا... درست میشه 

منم قبلا یه بار سقط داشتم خیلی راحت بود البته اون بارداری شیمیایی بود با یه پری سنگین بتام صفر شد ول ...

نترس عزیزم من خارج از رحم داشتم قلبش داشت میزد و سقطش کردم 😭😭😭😭😭

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗