2777
2789
عنوان

بارداری پوچ ...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 45 پست
جسم ادم خوب میشه اون تاثیر روانیشه ک از بین نمیره انگار 

دقیقا من فروردین سقط بد داشتم هنوز که هنوز یادش میوفتم جیگرم کبابه قلبش داشت میزد دیدم قلبشو منو تو بیمارستان نگه داشتن  

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
یکیو میشناسم ببین چند با سقط داشت خارج رحمی داشت نوزاد نارس که دنیا اومد ولی بعد چند ماه از دست رفت ...

من اصلا نمیتونم مگه ادم چقد توان داره اخه 😭چه دلی داشته من همین الان از بچه ها بدم اومده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اون سقط نبود چون محصول حاملگی مثل ساک و جنین و ... هیچی نداری تو رحمت ، فقط هورمون بارداری تو خو ...

انشاالله خدا به دوتامون بده 

حال خرابتو درک میکنم 

چه فایده با اینکه هردومون کاملا سالمیم یه بار بارداری شیمیایی داشتم اینبارم ک پوچ  کاش اگه میخ ...

عزیزم من ۹ ماهه اقدامم و یه بارم باردار نشدم حداقل مطمئنی که مشکل از تو نیست تخمک ناسالم بوده که تشکیل نشده من که همه ی ازمایشارو دادم و سالمیم ولی یه بارم باردار نشدم ،شما بعد چندماه باردار شدی؟

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸
دقیقا من فروردین سقط بد داشتم هنوز که هنوز یادش میوفتم جیگرم کبابه قلبش داشت میزد دیدم قلبشو منو تو ...

چقدر سخت بوده الهی بچم چی کشیدی

من ک اصلا هنوز نه جنین دارم نه چیزی انقدر حالم بده 

عزیزم من ۹ ماهه اقدامم و یه بارم باردار نشدم حداقل مطمئنی که مشکل از تو نیست تخمک ناسالم بوده که تشک ...

منم تقریبا یکسال اقدام بودم 

نمیدونم منظورت چ ازمایشیه من جز ایمنی انعقادی همه رو انجام دادم ک البته ایمنی انعقادی ربطی ب مشکلم نداره 

هرماه فولیکلای هیجده تا بیست و دو داشتم 

پریودم منظمه ، تنبلی ندارم

پرولاکتین و تیروئید و ...ندارم

آزمایش اسپرم همسرمم خوبه 

رحمم نرماله 

اندومترمم همیشه خوب بوده 

منم تقریبا یکسال اقدام بودم  نمیدونم منظورت چ ازمایشیه من جز ایمنی انعقادی همه رو انجام دادم ک ...

منم همه اینارو دادم و اوکی بودیم 😥ولی نمیشم 

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸
منم همه اینارو دادم و اوکی بودیم 😥ولی نمیشم 

تا یکسال طبیعیه ، من حتی قرص و .. هم بهم نمیداد هیچ دکتری میگفتن شرایطتون خوبه کاملا ، بالاخره میشی 

حتی مرکز ناباروریم رفتم در این حد 

چقدر سخت بوده الهی بچم چی کشیدی من ک اصلا هنوز نه جنین دارم نه چیزی انقدر حالم بده 

بخدا بزرگترین عذاب بود برام هر روز جلو چشممه

تا وقتی اندازه ساک 20 میلی متر نشده جنین دیده نمیشه سن پریود و سن سونو رو هم جدی نگیر 

رشد ساک و محصولات حاملگی با بتا مرتبطته من چون بتام خیلی بالا بود توقع دیدن زرده رو تو اون مقدار رشد ساک داشتن ولی خب خالی بود