2777
2789
عنوان

کسی بوده با صبوری بچه اش دوباره سینه بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 21 پست
ببین به دو صورته یا کلا نمیگیره و ارومه و بازیگوشی میکنه  که خب ببر تو ی اتاق نیمه تاریک که شل ...

خوب پس چرا شیشه میخوره. نه فکر کنم‌چون شیشه دادم‌دوست داره با شیشه بخوره چون قوام اونو فهمیده 

میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم
خوب پس چرا شیشه میخوره. نه فکر کنم‌چون شیشه دادم‌دوست داره با شیشه بخوره چون قوام اونو فهمیده 

اگر شیشه رو کامل میخوره اره 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی سینه رو‌پس میزد؟ میترسم شیرم خشک‌شه. فقط تو‌خوای‌میخوره یا باید پستونکو‌بدم‌دهنش یک‌مک زد بکشم ...

میدونم چی میگی ،جیغ میزد وقتی سینه میذاشتم دهانش

تو خواب فقط میخورد ،راه رفتنم فقط تو خواب میخورد

من شیرمو میدوشیدم که خشک نشه 

برای اینکه به شیشه عادت نکنه با قاشق میدادم یا سرنگ که البته مراقبت میخواد که تو گلوش نپره

دختر من که غذاخور شد شیرمم مثل قبل خورد دیگه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

میدونم چی میگی ،جیغ میزد وقتی سینه میذاشتم دهانش تو خواب فقط میخورد ،راه رفتنم فقط تو خواب میخورد ...

واقعا خیلی سخته با قاشق ۶۰ سی سی شیر دادن به بچه خیلی طول میکشه. خیلی اعصاب میخواد .اعصابت خورد نمیشد؟؟تو شی شیر دادن شیرتپ خشک نکرد؟ چند دقیقه میخورد؟ وقتی غذا خور شد روزی چند بار سینه میدادید؟

میدونم چی میگی ،جیغ میزد وقتی سینه میذاشتم دهانش تو خواب فقط میخورد ،راه رفتنم فقط تو خواب میخورد ...

تو شب شیر دادن شیرتو خشک نکرد؟

تو شب شیر دادن شیرتو خشک نکرد؟

تو شب شیر دادن که شیرو زیاد میکنه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

واقعا خیلی سخته با قاشق ۶۰ سی سی شیر دادن به بچه خیلی طول میکشه. خیلی اعصاب میخواد .اعصابت خورد نمیش ...

سخت بود ولی دلم میخواست دخترم شیر خودمو بخوره،خیلی غصه خوردم و اذیت شدم ولی خداروشکر درست شد و تا پایان دوسالگی هم شیرمو خورد

الان ۶ سالشه یادم نیست چجوری شیر خورد بعدش