2777
2789
عنوان

اینجا کسی تابلو فرش میبافهههه؟ لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 160797 بازدید | 5912 پست
سلام دوستان منم خیلی به بافتن فرش علاقه دارم ولی چون شنیدم کار سختیه یکم سرد شدم میشه منو راهنمایی کنید بنظرتون برم دنبال این کار

بالاخره شاهزاده ام را پیدا کردم اما پدرم همیشه پادشاه من خواهد ماند!
سلام اگه میشه منم ببرید تئ گروه لاین یا واتساپ شاید انگیزه ام بیشتر بشه واسه بافتن تابلو فرشم 09192462094
خدایا به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند...
آرزو میکنم وقتی خدا در محشر پرسید چه داشتی ؟؟حسین بگوید حساب شد مهمان من بود........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانوما. گروه ت ل گ ر ا م قالیبافی سراغ دارید؟ یه جایی که بتونیم از با تجربه ها سوال کنیم. ممنون میشم لینک بدید. من یه نقشه انتخاب کردم که زمینش روشنه. واسه قالی زیراندازه. به نظرتون بعد از بافت و شستشو رنگاش قاطی میشه؟
خانمای گل سلام. دوستم یه تابلو فرش چله ابریشم گرفته.با رجشمار 60نخ هاشام ابریشمه. خیلی وقته که قالی نبافته.منم خیلی وارد نیستم. چند تا سوال.. 1.چطوری باید پارافین بزنه؟ کلا اگه ابریشم نکته خاصی داره ممنون میشم بگید. 2.اینقدر ظریفه... پود ضخیم و نازکش همرنگه.وقتی پود نازک میزنه اصلا دیده نمیشه. چطوری بفهمه که پود نازکش رو درست زده؟ وقتی میکشیم انگار پود ضخیم و نازک روی هم هست.با اینکه هر دو رو از مسیر درستش میزنیم. ممکنه خطای دید باشه؟ 3.اگه بخواد پود ضخیمش رفت و آمد داشته باشه ..وقتی تموم شد ..به اندازه یه تار بیاد عقب کافیه؟ پیش پیش از پاسخگوییتون ممنون.
الهی و ربی من لی غیرک