2777
2789
عنوان

این که میگن ارایش نمیکنی خوشگلتری یعنی چی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 68 پست
منم اونجوریم به نظر خودم چون بیبی فیسم وقتی آرایش میکنم یه جورایی نامتانسب میاد تو چی چهرت بیبی فی ...

اره یه ارایشگر بود بهم گفت صورتت بی بی فیسه ولی من متوجه نشدم منظورشو😬😬😬😬

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا کسایی ک خیلی ارایش میکنن اینو میشنون

ارایش باید فقط ایراد صورت و بگیره نه اینکه مصنوعی کنه طرفو

مثلا بعضیا رژ قرمز یا صورتی یا نارنجی میزنن اخه واقعا یه لب طبیعی نارنجیه؟ تهش باید کالباسی باشه نه اینکه مث مداد رنگی

یا طرف پشت چشمش سایه های رنگی میزنه خیلی بده ادم یاد فیلم حضرت یوسف میافته

ارایش حرفه ای خوبه کم و طبیعی

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

ارایش ملایم به همه میاد مگه اینکه طرف خیلی بد و جلف ارایش کنه منم یه دوستی دارم انقدر مزخرف ارایش میکنه زیر چشاش مداد سبز میکشه که با رنگ چشمش ست‌کنه رژ رو از زیر دماغش میکشه اصلا عجیب بهش میگیم بدون ارایش خیلی قشنگ تری 😂

عکستو میشه بزاری؟؟

ن عزیزم قبلا گداشتم همه بهم گفتن خوبم و خوشگلم ولی میترسم باز بذارم چون اینجا یهو یکی ورمیداره 

اصلا من زشتم چ فرقی میکنه بیخیال 

فقط خواستم این جمله رو بدونم یعنی چی ب من ن تنها ب خیلی ها دیدم گفتن

قرار نیس ارایش به همه بیاد ک یا حتی ب خیلیا میاد ولی باز بدون ارایش خوشگلترن و خودشون متوجه نیستن, یا شایدم شما بد ارایش میکنی ک فک نکنم.. ولی عجیب برداشت شماست! اینکه بدون ارایش خوشگلتری چرا باید معنی اینو بده ک زشتی با ارایش زشتتر میشی؟ 😄 اعتماد بنفس نداری؟ 

منم خیلیا بهم میگن بدون ارایش خوشگلتری یا تو ک بدون ارایشم خوشگلی چرا ارایش میکنی و.. و اتفاقا خیلی تعریف خوبیه و منکه خوشم میاد! البته من خیلیییی لوازم ارایش و آرایش معمولی رو دوست دارم در حد رژ و ریمل و مداد چشم, دیگه بعضی وقتا ارایش میکنم بعضی وقتا نه دیگه بستگی ب مودم داره 😄 

این دختره دینا جهانبخت دیگه ته این کاراست. چند روز پیش من کمنجکاو شدم ببینم اینهمه سروصدا برای چیه. البته نتیجه اش رو حدس میزدم. یه میمونه زشته بدترکیب با بدن تهوع اور. صورتش هیچ معصومیتی نداره. الان خیلیا تحریک کنندگی رو با زیبایی اشتباه میگیرن. بدبختانه دنیا جهانبخت تحریک کننده هم نیست. هیچی نیست. زیبایی زمین تا آسمون با تحریک کنندگی فرق داره

خدایا کاری کن به هم رحم کنیم در روزگاری که شیطان قدرت گرفته از اعمال ما.
معمولا کسایی ک خیلی ارایش میکنن اینو میشنون ارایش باید فقط ایراد صورت و بگیره نه اینکه مصنوعی کنه ط ...

من اخه صورتم ایرادی نداره😬😬😬

منظورشون این نبوده ک بدون ارایش زشتی یا خوشگلی منظورشون این بوده ارایش بهت نمیاد حالا یا ارایش مخصوص صورتت و بلد نیستی یا این ک غلیظه ارایشت یا کلا صورتت جوریه ک بهت نمیاد ب من قبلا زیاد میگفتن و خودمم نظرم همین بود ولی الان ک صورتم کشیده تر شده خیلی بیشتر بهم میاد 

اره یه ارایشگر بود بهم گفت صورتت بی بی فیسه ولی من متوجه نشدم منظورشو😬😬😬😬

پس به خاطر همونه

چهره ی بیبی فیس ینی از سنت کمتر نشون میده ،مثلا سلنا گومز ،تو گوگل سرچ کن

همه چی درست میشه
من اخه صورتم ایرادی نداره😬😬😬

خب ایراد نداره صورتتو نقاشی نکن خلاص

واقعا الان ارایش کردن شبیه نقاشی شده

خداروشکر کن ایراد نداری و همیشه بدون ارایش و پر از اعتماد ب نفس باش

ب قول امروزیا نچرالللللل

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
پس به خاطر همونه چهره ی بیبی فیس ینی از سنت کمتر نشون میده ،مثلا سلنا گومز ،تو گوگل سرچ کن

سلنا گومز بیبی فیسه بیبی فیسم نیست و خیلی نازه ارایشم بهش میاد اکثرا ب بیبی فیسا ارایش نمیاد 

دقیقا من همینم چون پوستم سفید و صافه انگار ی چیزی زدم به صورتم بدون هیچی😐

منم پوست صاف و سفیدی دارم فقط ابرو نداشتم که رفتم سایه کردم دیگه ارایش نمیکنم اصلن!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥