2777
2789

سلام 

من و همسرم ۱۰ روزه عقد کردیم

و ۴ماه دوران آشنایی داشتیم 

ازدواج ما با عشق همسرم شروع شد و سنتی و درکنار خانواده آشنایی پیش اومد؛ دوستی نبود 

خواست هردوی ما بود این آشنایی و منم علاقه مند شدم و جواب مثبت دادم

یک ازدواج عاقلانه و عاشقانه و سنجیده داشتیم 

من قبل از همسرم هیچ ارتباط عاطفی نداشتم و ایشون هم همینطور 

هر دو آدم با مطالعه ای هستیم و میدونیم باید چطور ارتباط و رفتار تو رابطه داشته باشیم

رابطه ما از رسمی رسید به عاطفی کم کم و تو مراحل خودش

و هر دو تو این ارتباط و برای اولین بار بودن این نوع ارتباط و احساس  خجالتی 

به هم ابراز محبت داشتیم و داریم 

تا قبل عقد من این نظرم بودم که احساسم رو متوجه بشه ولی ابزار علاقه و محبت بیشتر از سمت ایشون باشه و یه رابطه متعادل مدیریت کردم که مورد رضایت هر دو بود و هست

ما هردو همدیگرو درک می‌کنیم و خداروشکر مشکلی تا الان نداشتیم و نداریم 

حالا سوال من 

بعد از عقد 

من تو فضای چت ابرا محبت میکنم 

ولی حضوری و تلفنی هنوز نمیتونم احساسم رو بیان کنم

دوست دارم و عاشقشم 

ابراز محبت میکنه من سکوت میکنم هم دوست دارم هم خجالت میکشم و راستش نمیدونم در جواب حرفش چی بگم 

سوال این هست

برای شما هم پیش اومده؟؟؟؟

تو دیدار و تلفنی چطوری کم کم شروع کنم با چه جملات و حرفایی که برام عادی و راحت بشه؟؟؟؟

درسته خجالت میکشم بلاخره این ارتباط عاطفی اولین بار هست ولی متوجه هستم که درست نیست من سکوت کنم 

با اینکه میدونم کاملا در‌کم میکنه چون خود ایشون هم اوایل همینطور بود!!!!

و یک مورد دیگه تو دیدار دونفره بعضی اوقات ساکتم چون نمیدونم از چی حرف بزنم

پیشنهادی دارین از چی حرف بزنم؟؟؟؟؟؟؟

پی نوشت:لطفا به سوالم لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم

تاپیک رو به حاشیه برده نشه لطفا 

کم کم درست میشه نگران نباش

منم ازدواجم مثل شما بود 

تازه ما چون همکاریم خیلی بیشتر خجالت میکشیدم

اولین بار چند روز بعد از عقدمون بوسم کرد منم یهو محکم زدم تو گوشش خیلی بعدش خجالت کشیدم دست خودم نبود نفهمیدم چرا همچی کاری کردم 

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم درست میشه نگران نباش منم ازدواجم مثل شما بود  تازه ما چون همکاریم خیلی بیشتر خجالت میکش ...

ممنونم از نظرت 

میخوام کم کم شروع کنم ولی نمیدونم چطوری شروع کنم 

وقتی باهاش هستم و حرف میزنم اصلا هیچی به ذهنم نمیرسه ☺☺☺

هنوز صمیمی نشدید . رابطه تون نزدیکتر بشه دیگه خجالت نمیکشی.  از حرفاتم معلومه سعی میکنی خیلی ع ...

از سمت ایشون اینطور هست 

ولی من هنوز به اون رها شدگی نرسیدم 

کاملا خودمم متوجه ام

و به همین  دلیل تاپیک زدم چون میخوام از طرف من هم درست بشه

ممنونم از نظرت و معرفی کتاب

ممنونم از نظرت  میخوام کم کم شروع کنم ولی نمیدونم چطوری شروع کنم  وقتی باهاش هستم و حرف ...

ما چون همکار بودیم فقط از کار میگفتیم اما خیلی مسخره بود 

دوران شناخته اشتباه منو نکن بهتره هر برنامه ای واسه اینده داری از الان راجبش صحبت کنید 

مثلا درمورد بچه دار شدن مسائل مالی و ....

ما چون همکار بودیم فقط از کار میگفتیم اما خیلی مسخره بود  دوران شناخته اشتباه منو نکن بهتره هر ...

تو دوران آشنایی ما درباره همه چی به طور کامل صحبت کردیم

الان هم صحبت میکنیم

موضوع من الان رابطه عاطفی و ابراز محبت هست

که منم همراهی کنم 

اولا تبریک میگم ان شالله خوشبخت بشید

در مورد سوال اولت باید بگم برام پیش نیومده چون کلا ادمی هستم که راحت احساساتمو بروز میدم

در مورد سوال دومت هم که موضوع زیاده، یه چه خبرااااا بگو کلی خبر و حرف پیش میاد😁

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

تو دوران آشنایی ما درباره همه چی به طور کامل صحبت کردیم الان هم صحبت میکنیم موضوع من الان رابطه عا ...

خوب حق دارید یکم دیر صمیمی شین اما نه اونقدر که از هم دلسرد بشین 

سعی کن هرجوری که شده همراهیش کنی وگرنه اونم مثل شما سرد میشه 

مثلا اگه الان پیشت نیست یه تماس بگیر بگو دلم واسه صدات تنگ شده بود کم کم شروع کن وقتی یه بار گفتی بعدش خوب میشی اما اگه از الان نگی دیگه هیچوقت نمیتونی رفتار عاطفیتو بروز بدی و به مشکل بر میخوری

در مورد امیدها و آرزوها و برنامه های آینده ات صحبت کن و نظرش رو بپرس. در مورد خیلی چیزا میشه صحبت کرد. اگه اهل مطالعه هستید در مورد کتابایی که خوندی صحبت کن . اگه اهل مسافرت و طبیعت گردی هستی از مسافرت ها و تجربیاتت براش بگو و با لحنی صحبت کن که بتونه علاقه و صمیمت رو به وجود بیاره نه مثل یه سخنران عصا قورت داده. در حین صحبت گاهی به چشماش نگاه کن و لبخند بزن. گاهی نظرش رو بپرس. مثلا وقتی بیرون هستید بگو به نظرت الان چی می چسبه؟ یا بگو حدس بزن الان می خوام کجا رو بهت پیشنهاد بدم که باهم بریم؟ مثلا فلان رستوران مد نظرت باشه و اون هی حدس بزنه. بگو به ازای هر حدس اشتباه باید یه شکلات برام بخری. خیلی موضوعات برای شوخی و آغاز صمیمیت هست. سر یه سری وقایع شرط بندی کنید و به قرارتون پای بند باشید.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
اولا تبریک میگم ان شالله خوشبخت بشید در مورد سوال اولت باید بگم برام پیش نیومده چون کلا ادمی هستم ک ...

مرسی عزیزم

ان شاءلله 

ازدواج کردی شما؟

من چطور میتونم به این راحتی برسم 

وقتی باهاش حرف میزنم انگار ذهنم قفل میشه و هیچی نمیتونم بگم

خوب حق دارید یکم دیر صمیمی شین اما نه اونقدر که از هم دلسرد بشین  سعی کن هرجوری که شده همراهیش ...

منم تو همین فکرا هستم 

میخوام خودمم بروز بدم 

بهش پی ام ابراز محبت دادم 

ولی حتما زنگ میزنم و سعی میکنم بگم

مرسی عزیزم ان شاءلله  ازدواج کردی شما؟ من چطور میتونم به این راحتی برسم  وقتی باهاش حر ...

اره عزیزم

حدودا ۴ساله. و با شرایط مشابه شما ازدواج کروم، معرفی و بعد ۵ ماه بعد عاشقانه

من خودم آدمی هستم که اگه از جمعی خوشم نیاد، یا دلم نخواد میتونم روزها بینشون باشم و ساکت. ولی در مقابل کسایی که دوسشون دارم اینطور نیستم. خیلی پرهیاهو هستم. خصوصا اوایل ازدواج واقعا باید اونقدر حرف بزنید که هم از زیر و بم شخصیت هم اطلاع پیدا کنین. بعدش هم براتون عادت میشه که دوتایی تو خونه، باهم حرف بزنید و هرکی سرش نره تو گوشی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اره عزیزم حدودا ۴ساله. و با شرایط مشابه شما ازدواج کروم، معرفی و بعد ۵ ماه بعد عاشقانه من خودم آدم ...

خیلی حرف میزنیم اتفاقا 

ساعتها

من موضوعم اینه فقط نمیتونم تو ابراز محبت همراهی کنم

در جواب قربون صدقه و ... نمیدونم چی بگم

به طور مثال در جواب این حرفا چی باید گفت از تو نت پیدا کردم 😅

فدات شم

قربونت برم

عشقمی

زندگیمی 

الهی فدات بشم

دورت بگردم 

تمام دنیا و جهان منی