2777
2789
عنوان

ذهن فاسد بعضی از مردان و ذهن ناقص بعضی از زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 32 پست
تو اینستا کافیه زیر یه پستی نظر بدی مگه دیگه ول میکنن این نرای کثیف😐 هرچی میگی آقا متاهلم عکس بچه م ...

بلاک

تنها راه بلاکه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

جدیدا یه فیلم ساختن به نام هایلایت نمیدونم کسی دیده یا نه ولی قشنگ حرص درآره یه مرده متاهل با یه خان ...

تی وی ۲۴ یکی دوبار دیدم داره نشون نیده ولی چون وسطش بود زدم یه شبکه دیگه

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه تو باید عقل داشته باشی گول نخوری وگرنه نر جماعت همشون میخان نزدیک شن به زنها تو همین سایت ...

ببین من منطورم دین نیست اما من اصلا با هیچ مردی جز مواقع ضروری اون هم در حد ضرورت هم کلام نمیشم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بلاک تنها راه بلاکه

دقیقا منم همین کارو میکنم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
چرا هم کلام شدید با چنین مردی؟

از آشناهامون بود مغازه داره و برای خرید رفته بودم  

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
از آشناهامون بود مغازه داره و برای خرید رفته بودم    

همه من رو مسخره میکنه اما با این سن و سال باز هم تنها خرید نمیرم

تی وی ۲۴ یکی دوبار دیدم داره نشون نیده ولی چون وسطش بود زدم یه شبکه دیگه

دختره انقدرم طلبکاره که نگو هی میگه چرا ازم نمی پرسید چرا اینکارو کردم؟ نامزدم مشغول کارش بود برای من وقت نمیذاشت😐

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
دختره انقدرم طلبکاره که نگو هی میگه چرا ازم نمی پرسید چرا اینکارو کردم؟ نامزدم مشغول کارش بود برای م ...

🤔

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
ببین من منطورم دین نیست اما من اصلا با هیچ مردی جز مواقع ضروری اون هم در حد ضرورت هم کلام نمیشم

مشکل اینجاس که خانم ها متناسب با پیشرفت جامعه میخوان پیشرفت کنن و خودشون رو بکشونن بالا ولی بعضی آقایون با افکار دقیانوسی خودشون نه تنها باعث میشن اون خانم قید پیشرفت رو بزنه برای نجات نجابت و حیای خودش بلکه از کل جامعه زده بشه . شاید باورتون نشه اما بعد از اون قضیه من از همه ی آدم ها کناره گیری کردم

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
دختره انقدرم طلبکاره که نگو هی میگه چرا ازم نمی پرسید چرا اینکارو کردم؟ نامزدم مشغول کارش بود برای م ...

دارن همه چیز رو عادی میکنن تا دیروز روابط نامشروع مرد در سینمای ایران جولان میداد حالا روابط نامشروع زنان متاهل

همه من رو مسخره میکنه اما با این سن و سال باز هم تنها خرید نمیرم

من تو شهر غریبم مجبورم که تنها برم

دارن همه چیز رو عادی میکنن تا دیروز روابط نامشروع مرد در سینمای ایران جولان میداد حالا روابط نامشروع ...

آره به خدا من داشتم با شوهرم نگاه میکردم اصلا فکر نمیکردم آخرش اینطوری تموم شه انقدر فحش دادم آخرش همسرم گفت بابا ول کن یه فیلم چرت بود تموم شد رفت

آره به خدا من داشتم با شوهرم نگاه میکردم اصلا فکر نمیکردم آخرش اینطوری تموم شه انقدر فحش دادم آخرش ه ...

راه پنجاه سال پیش کشورهای پیشرفته ( البته الان به این نتیجه رسیدن که اشتباه رفتن و سعی دارن این روابط رو کنترل کنن ) رو تازه به عنوان بروز بودن دارن میرن تازه افتخارم میکنن.  

من تو شهر غریبم مجبورم که تنها برم

من هم غریبم 

با همسرم میرم

اینطور موقع ها براش دلیل نیار تند جواب بده

راه پنجاه سال پیش کشورهای پیشرفته ( البته الان به این نتیجه رسیدن که اشتباه رفتن و سعی دارن این رواب ...

نشونه روشنفکری هم میدونن حرف هم بزنی میگن عقب مونده