جمع این دو با هم میشه فحشا. خانم های گل حواستون باشه بعضی از مردهای هرزه جدیدا خانم های متاهل رو طعمه ی راحت تری میبینن و متاسفانه پیشنهاد های رنگارنگ به زنان متاهل خیلی خیلی زیاد شده . این دست از مردان میخوان از مشکلات زناشویی که بین همه با تاکید میگم همه ی زن و شوهر هاست سوءاستفاده کنند و برای اغنای هوس خودشون دندون تیز کردن. فقط مراقب خودتون باشید
زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
نشونه روشنفکری هم میدونن حرف هم بزنی میگن عقب مونده
آره دقیقا ای کاش این آدم های به اصطلاح روشن فکر از فکرشون استفاده میکردن تا ببینن استفاده ابزاری از جسم چه ربطی به ذهن داره
زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
من هم غریبم با همسرم میرم اینطور موقع ها براش دلیل نیار تند جواب بده
من خیلی تند و صریح جواب اون مردک رو دادم که شرش کنده شد .ولی به من خیلی برخورد و غرورم شکست که یک هرزه بخودش اجازه داد به من اینطور پیشنهاد بده درصورتیکه من سعی میکنم با متانت رفتار کنم
به اندازه موهای سرم آدم فاسد هرزه هیچ پوچ اسکل ک.لاه بردار عنتر هیچ پوچ بی شرف کم ندیدم 🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥فضول محله شیرازی عر نزن بابابا منگل فاسد کودن نادون ار کدوم گورستانی پیدات شد چی وق میزنی دری وری میگی هیج نیست خفه شو بینیم بابا از کدوم گورستانی پیدات شد مرتیکه کی اسمت رفت تو شناسنامه ام کی حلقه دستک کردی زمون حجره زن تحت پذیرش لاشه ازدواج بی عشق تو تنه لس زندگی تنه لشت متحمل شه وق میزنه مرتیکه هرزه مگه تو شوهر اون بی وجود نبودی نکبت چیه خراب شدی سر ما روانی کلا دولت برآبه