2777
2789

جمع این دو با هم میشه فحشا. خانم های گل حواستون باشه بعضی از مردهای هرزه جدیدا خانم های متاهل رو طعمه ی راحت تری میبینن و متاسفانه پیشنهاد های رنگارنگ به زنان متاهل خیلی خیلی زیاد شده . این دست از مردان میخوان از  مشکلات زناشویی که بین همه با تاکید میگم همه ی زن و شوهر هاست سوءاستفاده کنند و برای اغنای هوس خودشون دندون تیز کردن. فقط مراقب خودتون باشید

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹

بقول تتلو....که خارش میگنه خودش سفارش میکنه

گول خوردن‌همش بهونه اس

زن سالم هیجوقت با یه مرد غریبه حرف نمیزنه دردودل نمیکنه از زندگیش‌نمیگه

البته تو ایران مظنورمه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته

چون خانمی که متاهله اگه این کارو کنه اول از همه خودش مورد عتاب و سرزنش قرار میگیره و انگ خونه خراب کن و فاحشه بهش میزنن دیگه نه تو خونه ی پدر جایی داره نه تو خونه ی شوهر

پسیه مرد فاسد اگه طعمه قرارش بده و خانم هم بلغزه هر بلایی هم سرش بیاره دم نمیزنه و برای آقا خطر آنچنانی نداره 

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
بقول تتلو....که خارش میگنه خودش سفارش میکنه گول خوردن‌همش بهونه اس زن سالم هیجوقت با یه مرد غریبه ...

نه گاهی خانم بدبخت حتی درد دل نمیکنه . (برای خودم این مسئله پیش آمده) اما مرده اصرار داشته به من القا کنه بدبختم

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹

خاک بر سر زن متاهلی که گول بخوره آخه زن مجرد میگی به امید ازدواج و وعده خواستگاری گول میخوره 

متاهل هرزه است که گول میخوره مرد و زن هم نداره بیخودی گارد نگیرید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه گاهی خانم بدبخت حتی درد دل نمیکنه . (برای خودم این مسئله پیش آمده) اما مرده اصرار داشته به من الق ...

چرا هم کلام شدید با چنین مردی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

درسته چون خانمی که متاهله اگه این کارو کنه اول از همه خودش مورد عتاب و سرزنش قرار میگیره و انگ خونه ...

جدیدا یه فیلم ساختن به نام هایلایت نمیدونم کسی دیده یا نه ولی قشنگ حرص درآره یه مرده متاهل با یه خانومی که نامزد داره ریختن رو هم تصادف کردن مرده مرد دختره موند بعد بابای دختره که هیچی نگفت نامزد دختره هم بخشیدش به نظرم خیلی مزخرف بود

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
نه گاهی خانم بدبخت حتی درد دل نمیکنه . (برای خودم این مسئله پیش آمده) اما مرده اصرار داشته به من الق ...

خب دیگه تو باید عقل داشته باشی گول نخوری

وگرنه نر جماعت همشون میخان نزدیک شن به زنها

تو همین سایت هرروز یکی‌داره درخاست دوستی میزنی ریپلای میکنه چرتوپرت میگه

تو خیابونم که بدتررررر

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
خب دیگه تو باید عقل داشته باشی گول نخوری وگرنه نر جماعت همشون میخان نزدیک شن به زنها تو همین سایت ...

تو اینستا کافیه زیر یه پستی نظر بدی مگه دیگه ول میکنن این نرای کثیف😐 هرچی میگی آقا متاهلم عکس بچه مو نمیبینی؟ میگه مگه چیکار میکنیم؟😒

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
درسته چون خانمی که متاهله اگه این کارو کنه اول از همه خودش مورد عتاب و سرزنش قرار میگیره و انگ خونه ...

بله متاسفانه به همین دلیل لقمه آماده و بی دردسری میدونن و خیلی زیاد شده