یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
با همون مربی اگه خوب تمرین میکردی قبول میشدیلازم نیست حتما خارج از کلاس تمرین کنیمن فقط با همون کلاس ...
مربی من هیچ وقت منو تویه کوچه باریک نبرد کوچه ما باریک هست دوطرف ماشین هیچ وقت منو توی ترافیک نبرد جایی زندگی میکنم پر از ترافیکه برام ملاک گواهینامه نیست اینکه بتونم بدون ترس همه جا برم
مربی من هیچ وقت منو تویه کوچه باریک نبرد کوچه ما باریک هست دوطرف ماشین هیچ وقت منو توی ترافیک نبرد ج ...
به مربی بگو
معمولا وقتی خودت بگی میبرن
اگرم مربی خوبی نیست به آموزشگاه بگو عوضش کنه
البته الان که میگی کلاسارو گذروندی
چند روز با داییت تمرین کن بعد آزمون بده
ایشالا بار اول قبولی😘😘
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)