2777
2789

تعداد پست هاتم‌ ۹ 😁

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به خواهر شوهر😎

من فراررررررر🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️😤😂😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
میخواستم یه چیزی بگم بهت واسه رزق ازش نتیجه دیدن به هرکی هم گفتم نتیجه دیده

حتما بگو عزیزممم کدوم ذکر یا سوره هست ؟

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
حتما بگو عزیزممم کدوم ذکر یا سوره هست ؟

روزجمعه قبل از غروب ۴۰بار ایه ۶۴ سوره حج

همون هفته نتیجشو میبینی

من خودم خوندم یه تومن گیرم اومد اولش جدیش نگرفتم 

بعد ها به یه دوست نی نی سایتی گفتم اومد بهم گفت ذکرت عااالی بود همون هفته فلان اتفاق مالی برام افتاد 

یه مدت بعدش دیدم یه کار بر تاپیک زده گفته ذکری بهتون میگم درحد معجزه واطرافیان مادهمه میخوننش

دیدم ایه ای از قرانه که خیییلی شبیه ایه ۶۴حج هست وگفته روجمعه ۴۰بار..مطمئن شدم  که بله خییلیا تجربش کردن

یکی دیگه هم هست روز چهارشنبه ۴۰ بار سوره کوثر ..تکاثر منظورم نیست کوثر منظورمه..جزئیات همشو بزن نت 

بهتر بدونی