2777
2789
حتما پیگیر باش چطوری تحمل کردی این همه وقت

چی بگم

بی توجهی

ممنون از راهنماییت

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
اره پیگیر باش انشالله حل میشه

ممنون عزیز

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کنم مشکل تکرر ادرار و قطره قطره اومدنشو دارم اگه خیس باسم مدام احساس میکنم به دستشویی نیاز دارم گ ...

یدونه پیاز رنده کن رو مثانه ات بذار پنج دقیقه بمونه ،برا من جواب داد

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
من روزای اولم یکم بیشتره

ولی فک نکنم رد بشه ها

۴ ۵ تا درست کنه آدم تند تند عوض کنه پارچه م که سفیده میشه با سفید کننده شست بشه مثل روز اول گاز و پنبه رو انداخت دور فقط

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
یدونه پیاز رنده کن رو مثانه ات بذار پنج دقیقه بمونه ،برا من جواب داد

واقعا؟یعنی ی بار انجام دادی خوب شدی؟

واقعا؟یعنی ی بار انجام دادی خوب شدی؟

آره برا من جواب داد،چون سوزش ادرار داشتم و هم قطره قطره می اومد

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
آره برا من جواب داد،چون سوزش ادرار داشتم و هم قطره قطره می اومد

امتحان میکنم ممنون

شستنش ک مصیبته😟

آره ولی خب از درد و مرض گرفتن بهتره😑

باور کن بیشتر مشکلات زنان از همین نوار بهداشتیاس قدیمیا ۱۰ تا میزاییدن آخ نمیگفتن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...