2777
2789
عنوان

9/9/99 خدایا خودت فردا همه چیرو جور کن

145 بازدید | 11 پست

فردا یه یار حقوقی دارم خیلی استرس دارم خدایا خودت کمک کن بهترین ها برام پیش بیاد🙇

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی جور کنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

آره امروز😆😆😆 از اثرات نصف شبو استرسه😊

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
چی جور کنع

حق به حقدار برسه

فردا چقد افسرده داریم  چقد بهتون بخندیم  چقد فحش بهمون بدید  ۹۹.۹.۹ چه کوفتیه تا خ ...

دقیقا

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

فردا چقد افسرده داریم  چقد بهتون بخندیم  چقد فحش بهمون بدید  ۹۹.۹.۹ چه کوفتیه تا خ ...

ایشالا که میخواد...فرستادن انرژی مثبت که ضرری نداره...کاش با هم بخندیم نه به هم😊