2777
2789
عنوان

فردازایمانمه لطفا برای سلامتی خودم و نی نی صلوات بفرستین

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هم این ایه که نوشتی خوندم هم ایه الکرسی وهم صلوات فرستادم که انشاءالله به خوبی وخوشی زایمان کنی اگرمیشه منوهم دعاکن ممنون

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
عزیزم من خوندم تو روخدا موقع زایمانت منو یاد کن اسمم پریساس بگو بچم صحیح و سالم باشه من ۶ ماهه خون د ...

چشم فدات شم الهی ک خدا حاجت دلتو بده روچشام پریسا جون ان شالله خبرهای خوب خوب میشنوی و نی نیت بسلامتی میاد بغلت

دوست عزیزم برات دعا میکنم به سلامت زایمان کنی و بچتو بغل بگیری.لطفا شما هم برای شفای من دعا کن.المیر ...

حتما المیرا عزیزم ان شالله ک خدا پشت و پناهت باشه شفای جسم و روحتو بده حتماااا گلم

سلام عزیزم سوره قرآنی رو که گفته بودی برات خوندم و ان شاالله که زایمانی راحت و شیرین و خاطره انگیز خواهی داشت و با کوچولوی نازو سالمت زود برمیگردی خونه پیش خانواده... عجب تاریخ تولدی داره کوچولوی ناز نازیت😉 شمام برا سروسامون گرفتن و ازدواج موفق دو تا داداشام دعا کن تنها چیزی که میتونه تو این شرایط لبخند واقعی به لب مادرم بیاره....

سلام عزیزم سوره قرآنی رو که گفته بودی برات خوندم و ان شاالله که زایمانی راحت و شیرین و خاطره انگیز خ ...

ممنونم از لطفت گلم

حتما حتما انشالله عاقبت بخیر خودتو برادرات روچشمم حتماااا عزیزم

ممنونم عزیزدلم فدات شم لطف کردی ان شالله ب حاجت قلبیت برسی گلم

میشه اگریادت بودمنوهم باهمین اسم مادرسه قلوهادعاکنی که خدابه ماهم نی نی بده ممنون

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه