یبارم راهنمایی بودم رفته بودیم خونه دایی ناتنی بابام مهمونی.خیلی باکلاس بودن.خانومش کل پیش دستی منو پر از میوه کرد.منم فکر کردم نخورم زشته تا دونه اخرشو خوردم😂اومدم بیرون به مامانم گفتم وای چقدر برای من میوه گذاشته بود دلم درد گرفت😑مامانم اینجوری😒نگام کرد گفت واجب بود همه رو بخوری؟یه لحظه حس گوسفند بودن بهم دست داد😑
خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آغا من خجالت می کشم بگم چند سال جاریم و خواهر شوهرم بند انداز شارژی گرفتن هی تعریف کردن می گفتن ماسک صورتم داره خیلی خوبه منم گفتم برام خریدن نگو ماسک منظورشون کمپرس خنک کننده اس ازاین ژلای توکیسه می ذاری خنک میشه بعداصلاحمی ذاری رو صورتت منم فکر کردم باید بمالم رو صورتم کنارش بریدم با انگشتم ژل آبی رنگو مالیدم رو صورتم... بقیه شو دیگه نمی گم🤣🤣🤣😅😅😅
پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍
ما چند سال پیش تازه ماشین خارجی گرفته بودیم بعد ۱۳ بدر دعوا شده بود منم یهو از سانروف رفتم بالا که نگاه کنم بابام هی منو نیشگون میگرفت میگفت بیا پایییییین آبرومونو بردی😂😂
🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
ما چند سال پیش تازه ماشین خارجی گرفته بودیم بعد ۱۳ بدر دعوا شده بود منم یهو از سانروف رفتم بالا که ن ...
جای خوبشو کشف کرده بودیا😂
بابای منم ماشین تازه خریده بود گذاشته بود تو حیاط ما رفته بودیم توش هی وارسیش میکردیم و طبق معمول عه عه میکردیم😂حالا خوبه روآی سال بود شاسی بلند بود کف بالا میاوردیم😂
یبارم ده سال پیش تویه مسابقه همگروهیم اقا بود اومدیم بااتوبوس برگردیم خابگاه گوشیشو داد دستم تا خودش بیاد از دستم افتاد کف اتوبوس.لمسی بود انقدر محکم نگهداشته بودمش از دستم لیز خورد.۲۰۰۰ تومن نذر امام زاده کردم خراب نشه😂دوستم میگفت فکر کنم اگر گوشیش جاوا بود ۲۰۰ تومن نذر میکردی😂😂
آیفون تصویری تازه اومده بود، به نظرم خیلی خفن می رسید. وای خدایا چقدر تباه بودم، داییم اینا رفته بودن یه خونه ای که آیفون تصویری داشت. هر وقت می رفتیم خونشون تمام مدت می رفتم تو تراس میشستم( شاید چندین ساعت)تا مردم منو ببین که توی یه خونه با آیفون تصویری ام.چه کلاسی هم میذاشتم به خیال خودم.
اولین باری هم که نارگیل خریده بودیم با مامان و بابام ریخته بودیم سرش که چجوری بشکنیمش😂خیلی پروسه طو ...
یعنی تا اینجا همه ی ندید بدیاتو منم داشتم عینشو ها مخصوصا برچشسبای ال سی دی تا یه سال بود مثلا تازه عروسم بودم
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...