2777
2789
عنوان

یادآوری کدوم کارتون که از رو ندیدبدید بازی بوده خجالت زدتون میکنه😂؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 106 پست
والا هر کسی با هر سنی میتونه انیمه و انیمیشن و کارتون ببینه😐😐😐 این یه باور غلط انیمیشن مال بچه ه ...

شوهرمم با من سر اینکه پانداکونکفوکارو ببینه و من کیمیارو دعوا داشتیم.بیچاره شانس نداره هردوتاشون همزمان تموم شدن😂😂

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتراف میکنم که وقتی خواننده خاموش نی نی سایت بودم فک میکردم هرکی کاربریش قدیمی تر باشه بهتر و عادی ...

واقعااا؟😂

منم اولی که عضو شدم روم نمیشد پست بزارم یا تاپیک بزنم😂البته قلبش دوبار عضو شده بودم چندسال پیش هی رمزام یادم میرفت دیگه نمیتونستم بیام😑

۱۴سالم بود که عمه مادرم واسه پسرش اومده بود خواستگاری

بعد با پسرش نشسته بودن منتظر مامانم بودن منم مثل هویج نشسته بودم اون وسط 

بعد عمه مامانم گفت مثل اونروز تو عروسی یکم واسمون می رقصی؟؟ منم انگار که از خدام باشه شروع کردم رقصیدن😊

که دیدم مامانم موهامو کشید گفت برو بیرووووون

حالا پسره با دهن باااز داشت منو نگا می کرد

البته مامانم همونروز ردشون کرد

هنوزم عمه مامانم باهامون قهره😂😂

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
دروران نامزدی بودیم  اوضاع مالی همسرم از پدرم خوبتر بود ماشینش اون زمان mvm بود سوار شدنش راحت ...

منم یبار سوار ماشین شاسی بلند همکارم شدم از شدت ندیدبدیدی خجالت میکشیدم میخواستم وسط راه پیاده شم😂

۱۴سالم بود که عمه مادرم واسه پسرش اومده بود خواستگاری بعد با پسرش نشسته بودن منتظر مامانم بودن منم ...

وای با صدا خندیدم😂پاشدی وسط خاستگاری خودت رقصیدی؟😂

بیچاره مانانت🤣

کاق ندید بدید بودم من... مهمونی مجلل.. داخل تالار با اون عظمت و کبریااا و  زیبا و لوکس دعوت بودیم.. موقع شام ک سلف سرویس بود... همه حمله کردن ب گوشت و مرغ و. کمتر کسی ب قورمه توجه داشت.. اون مابین ی غذایی بود ک تا حالا ندیده بودم و ن خورده بودم.. رفتم بریزم داخل ظرف یهو ی عده مث زامبی ریختن سر غذا بلعیدن.. منم اد اومدم قورمه سبزی ظرف کردم با ذوستم بودیم...  همونو خوردیم و. بعد جوری هم ژست گرفته بودیم ک ما چشم و دل سیریم.... 😑😑😑😑😑 هنوز چشم تو اون غذاس...دوست داشتم اجتخانش