2777
2789
عنوان

یادآوری کدوم کارتون که از رو ندیدبدید بازی بوده خجالت زدتون میکنه😂؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 106 پست
ی بارم راهنمایی بودم مامانم اجازه داد رژ بزنم رژ قرمز زدم ابروهای پیوندی سیبیل چنگیزی وای ک چ جیگری ...

من ۵ ساله یا کمتر بودم تازه رقصیدن یاد گرفته بودم تو هر مراسمی رو یکی از زانوهام به حالت زانو زدن میشستم دستامو دور هم میچرخوندم فکر میکردم خیلی کار خاصی انجام میدم😂

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باری که با مامان بابا و داداشم سوار قطار شدیم دبیرستانی بودم میرفتیم مشهد.رفتیم داخل کوپه دیدی ...

وای اینو خیلی باحال تعریف کردی. یعنی مدل تعریفت  از خود خاطره باحالتر بود  

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅

من از بیرون امدم تندی مانتو شلوارمو درآوردم انداختم لباسشویی که بشوره

بعد داشتم با جمیع خانواده تی وی تماشا می کردم هی صدای تق و توق بلند از لباسشویی می یومد همه می گفتن چیزی اشتباهی با لباسات ننداختی

منم می گفتم نه بابا این صدای دکمه های مانتوی منه چقد که شما خنگید آخه😊

بعد که مامانم لباسها رو درآورد جنازه بی جان گوشیم هم از لباسشویی درآورد دیگه گوشیم که اونموقع دو تومن خریده بودم سوخت⁦☹️⁩

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
من از بیرون امدم تندی مانتو شلوارمو درآوردم انداختم لباسشویی که بشوره بعد داشتم با جمیع خانواده تی ...

ای داد بیداد😑

من یبار یه پنجاهی انداختم چقدر با شوهرم سعی کردیم قشنگ خشک بشه که بشه خرجش کرد گوشی بود که سکته ناقص میزدم😑😂

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

دروران نامزدی بودیم  اوضاع مالی همسرم از پدرم خوبتر بود ماشینش اون زمان mvm بود سوار شدنش راحت شدم همین که رسوند منو مدرسه خواستم پیاده شم باید اول پامو میزاشتم رو  تکیه گاهش بعد همچین پامو  زمین گزاشتم سر خوردم

خدایا به امید تو
والا هر کسی با هر سنی میتونه انیمه و انیمیشن و کارتون ببینه😐😐😐 این یه باور غلط انیمیشن مال بچه ه ...

شوخی کردم عزیزم حالا هرچند سال . حرفتم درسته من خودم میبینم😅 ولی سینمایی انیمیشن 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

اعتراف میکنم که وقتی خواننده خاموش نی نی سایت بودم فک میکردم هرکی کاربریش قدیمی تر باشه بهتر و عادی تر(طبق برخورد با تازه واردا)پس تیر ماه عضو شدم اما تا چند ماه باکاربریم اصلافعالیت نکردم تا آبا(آبها) ازاسیاب بیفته👀