2777
2789
عنوان

بیاین راجب چیزایی عجیب و در عین حال ترسناک که میدونیم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 47 پست
دو هفته پیش قبل حمام بدنم سالم بود رفتم حمام اومدم دیدم انگار یکی نیشگونم گرفتع درجا مامانمو صداش زد ...

جن صحنع بازه ک😂😂

بودیمو کسی قدر ندانست که هستیم..                باشد که نباشیمو بدانند نماندن بلدیم❤🖤
نگفته چه جوری بوده؟

شوهر خاله مامانم خیلی مرد خوبی بود من یادمه ما بچهارو هروقت نیرفتیم خونشون دسمونو میگرفت میبرد پارکو مغازه او اینا.مثله اینکه عجلش رسیده بود دختر خاله مامانم که میشه دخترش تو حیاط خونشون که به هیجا راه نداره یه مرد مو و ریش سفیدو میبینه با بسملله میره داخل خونه هی میخواد جیغ بزنه باباش که داره جون میده دستشو میارو جلو صورتش که یعنی هیس اونم قش میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جن صحنع بازه ک😂😂

هیز هیز 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من خانواده ام شهرستانن لرستان قبلا وسط شهر یه سید دفن شده بوده و خیلی وقته دیگه شهردار نمیتونست قبر رو بزاره وسط شهر بمونه چون میخواست پل بسازه چند نفرو استخدام کرد که با بولدوزر و این حرفا زمینو بکنن که اسفالت کنن 

بعد هر کس که میومد پشت ماشین و نزدیک زمین میشد برای حفر یه دست میدیده که از خاک میاد بیرون حالت اینکه وایسا کف دستشو نشون میداده طرفم ماشینو همه چیو ول میکرد میرفت

تا اینکه هی هر کی میومده نمیتونست نزدیک اون زمین بشه تا بلاخره میگن نمیخواد حفر کنید و الان تبدیل به یه پارک شده

فوق العاده هم اون سید نذر میده و هر کی رفته واقعا حاجتشو داده 

شبا هم محرم مراسم برگزار میکنن اونجا

😂😂😂😂😂خوب با این داستان معلومه دیگ

😂ولی دور از شوخی بد بود 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh