عزیزم من لیسانس فقه و حقوق بودم فوق حقوق خصوصی. دروس فقهی زیاده تو فقه و حقوق یعنی شما مدنی هات به مراتب کمتر از دروس مدنیه حقوقه یا جزا اختصاصی کیفری دادرسی مدنی و... که دروس تخصصی هستند تو فقه و حقوق کمترن اگه میخوای برا وکالت بخونی حقوق بهتره اما خوب میتونی دروس فقهی و حقوقی رو با هم بخونی در هر حال پشتکارت مهمه همکلاسی خود من فوق بهشتی حقوق خصوصی قبول شد الان دکترا میخونه میگم همه چی بستگی به پشتکارت داره. وکالتشم گرفته چند ساله. بعدشم لازم نیست زیر دست وکیل کار کنی بعد از قبولی تو آزمون دوره کارآموزی داری. فقط سعی کن درسا رو خوب یاد بگیری همین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم من لیسانس فقه و حقوق بودم فوق حقوق خصوصی. دروس فقهی زیاده تو فقه و حقوق یعنی شما مدنی هات به م ...
خیلی ممنونم از توضیح خوبتون.امید وارم کردی رفیق.من فقه و حقوقم.هدفم وکالت.همه میگن بین این دو رشته زمین تا آسمون فرقه و فقط شباهت اسمی دارن حتی بهم گفتن از دانشگات(دولتی و روزانه)انصراف بده برو حقوق دانشگاه آزاد😞۰۰۰