2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دویستو خودم بهت میدم فقط کم تایپک بزن ،سایت خودش کم تبلیغ نداره

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم
این دویستو خودم بهت میدم فقط کم تایپک بزن ،سایت خودش کم تبلیغ نداره

عزیزم کسی که داره تلاش میکنه شغلش رو گسترش بده رو درک کن فداتشم 

اون داره تلاششو میکنه و ما باید حمایتش کنیم

نمایندگی کودک دو زبانه لطفا در اینستاگرام همراهی کنید              koodak_dozabane_in_iran
عزیزم کسی که داره تلاش میکنه شغلش رو گسترش بده رو درک کن فداتشم  اون داره تلاششو میکنه و ما با ...

ممنونم بابت درک و مهربونیتون 

ادم بخواد یه کسب کار راه بندازه برا چند نفر منبع درامد حالا هرچند کم ایجاد کنه هزار تا حرف باید بشنوه

دویصتاتو جمع کن واسه خودت کار راه بنداز مجبور نباشی تو همه تاپیکای سایت پلاس باشی

باشه من بیکار ،تو جنبه داشته باششش

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم
ممنونم بابت درک و مهربونیتون  ادم بخواد یه کسب کار راه بندازه برا چند نفر منبع درامد حالا هرچن ...

خب عزیزم یه توضیح بده ساید از پسش بر بیایم من تلگرام ندارم

نمایندگی کودک دو زبانه لطفا در اینستاگرام همراهی کنید              koodak_dozabane_in_iran
ممنونم بابت درک و مهربونیتون  ادم بخواد یه کسب کار راه بندازه برا چند نفر منبع درامد حالا هرچن ...

والا من خودم هم نمایندگی کودک دو زبانه دارم و اینجا زیاد تاپیک میزنم ولی بی تفاوت رفتار میشه 

چون مردم ما از هم حمایت نمیکنن 

و عقایدشون رو تغییر نمیدن