2777
2789
عنوان

عفونت قارچی و درد رحم

2260 بازدید | 6 پست

سلام خانوما عفونت قارچی دارم درد رحم کشاله رون و کمر اینادارم دارو بگم اندازه موهام استفاده کردم ولی نتیجه نداشته کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه😭😭😭😭😭😭

واژینال عسل انجام دادی؟ 

یکی از بهترین و فوری ترین چیزایی که برای این دردا هست اینه که روغن سیاهدانه بگیری هرشب روی کمر رحم و کشاله رانت بزنی ماساژ بدی بعدم رحمت رو با شال یا کمربند پهن ببندی حتما 

واژینال عسل انجام دادی؟  یکی از بهترین و فوری ترین چیزایی که برای این دردا هست اینه که روغن سی ...

نه عزیزم تاحالا انجام ندادم الان شیاف فیتوواژکس میذارم ولی هیچ تاثیری نداشته..روزی چن بار چرب کنم گلم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرشب تا یکماهی انجام بده خیلی تاثیر داره ولی قشنگ ماساژ بده روی رحم و کشاله ران رو با روغن 

من از واژینال عسل طبیعی چهارده روز و بعد از اون قرص واژینال لاکتوواژ جواب خوبی گرفتم واقعا 

و اینکه مهمتر از دارو تغذیه است، شیرینی جات شکلات چیزای مصنوعی در کل بزار کنار تا یه مدت طولانی، ابمیوه طبیعی سیب بعلاوه یکمقداری کرفس داخلش پاکسازی خیلی خوبی میکنه بدن رو، هرروز یا هفته ای چندبار حتما بخور، قرص مکمل که ویتامین D3 داشته باشه هم حتما هفته ای یکی مصرف کن 

من خودم اینطوری خیلی جواب گرفتم 

و اینکه دمنوش ها هم خیلی خوبن برای پاکسازی رحم، خصوصا گزنه و پونه و بابونه، گزنه برای رحم فوق العاده س از اینا هم از عطاری بگیر هرروز دم کن یکی دو لیوان بخور 

ان شالله خوب میشی 

من تو تاپیکات دیدم عاشق شیرینی جاتی منم همینطورم ولی بدون نود درصد عفونتت بخاطر اونه خوب نمیشه به کل ...

😀😀اره واقعا خیلی علاقه دارم فعلا چند روزی هس دارم کنترل میکنم نخورم.دقیقا دکترمم گف باشیرینیجات داری تغذیه میکنی اون عفونت