2777
2789
عنوان

خواب شبانه کودک ۲ ساله

174 بازدید | 26 پست

دخترم با اینکه ۴ ماهه از شیر گرفتمش ..بازم شبا بیدار میشه..یا اب میخواد یا گریه میکنه ..کسی تجربه داره؟چیکار کنم خواب پیوسته داشته باشه؟

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

دختر من بعد شش ماه هنوز بیدار میشه آب میخوره ،منم بیدار میکنه ،باید باهاش کنار بیای دیگه تا عادت کنه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم دو سال و نیمه هست گاهی نیمه شبا بیدار میشه آب میخوره

یه بار بیدار میشه؟ دخترم کار هر شبش هست..تا سه چهار بار بیدار میشه

یه بار بیدار میشه؟ دخترم کار هر شبش هست..تا سه چهار بار بیدار میشه

گاهی سه بار گاهی دو بار گاهی یه بار گاهی وقتا میخوابه تا صبح تو دوسالگی فکر کنم مث دختر شما بود الان بهتره

همیشه در حال تلاشم ،هر روز موفق تر از دیروزم...
گاهی سه بار گاهی دو بار گاهی یه بار گاهی وقتا میخوابه تا صبح تو دوسالگی فکر کنم مث دختر شما بود الان ...

پس امیدوار باشم بهتر شه

بله پسر منم همینه من بهش شیر گاو میدم 

بهش شیر نده باید معده استراحت کنه تا صبح نهایتا آب باید بخوره اینجوری دندوناش هم خراب میشه انگار از شیر نگرفتیش دیگه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

منم وقتی دخترمو از شیر گرفتم تا جند ماه بعدش همیشه بیدار میشد شبا شیر میخواست. یه لیوان شیر میذاشتم بالا سرش خودش تا 1بح دو سه بار بلند میشد هر دفعه چند قورت می‌خورد و می‌خوابید. 

شیشه کنارش میزارم..ولی گریه میکنه و صدام میکنه..باید برم پیشش..

خب کنار خودت بخوابون من پسرم بیدار شه ببینه نیستم خون ب پا میکنه

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
منم وقتی دخترمو از شیر گرفتم تا جند ماه بعدش همیشه بیدار میشد شبا شیر میخواست. یه لیوان شیر میذاشتم ...

بعد خودش دیگه نخواست؟ من به دخترم آب دادم برا همین انگار عادت کرده پاشه اب بخوره