2777
2789

حرکات جنین از هفته چندم حس میشه؟

من الان ۱۵هفته و دوروزمه تاحالا حس نکردم

طبیعیه؟

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من از هفته ۲۲ حس کردم ، هنوززوده منتظر نباش بخصوص اگر جفتت قدامی باشه دیرتر حس میکنی

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هنوز نرفتم انومالی گفت هفته ۱۷برم

معمولا من شنیدم دختر زود حرکت میکنه ولی جنین پسز از ۱۶ هفته ب بالا باید منتظرش باشی

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

بچه ها من ۳ روز دیگه موعود پریودیمه ...دیروز تست زدم منفی شد ولی یکم علائم دارم....وقتی دراز میکشم زیر دلم سمت چپ نبض میشه چن بار ....کمردرد و یکم حالت تهوع و ضعف معده ..خستگی و کسلی هم دارم ..همشم حس میکنم حامله ام ...ماه قبلی هم اقدام داشتم ولی نگرف هیچ کدوم از این علائم نداشتم....بعد واژنمم بودی اهن و خون میده ...یکمم ترشح دارم

ممکنه باردار باشم. ؟ کسی ابنجوری بوده؟

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
من حدود ۲۱هفته متوجه شدم  جنسیت بچت چیه

اهان

خوبه من فکر میکردم الان باید حس کنم

جنسیتش معلوم نیست هنوز سونو انومالی نرفتم هفته ۱۷نوشته که برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بارداری دوممه 19 فهمیدم  جفتت قدامیه؟

نمیدونم تو سونو ان تی نوشته (جفت در وضعیت انتریور و گرید صفر رویت شد فاصله از دهانه رحم کمتر از حد طبیعی)

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم من از هفته ۲۲ حس کردم ، هنوززوده منتظر نباش بخصوص اگر جفتت قدامی باشه دیرتر حس میکنی

باشه ممنونم خیالم راحت شد

همش حس میکردم الان باید حس کنم ولی من حس نمیکنم

اگه هفته ۲۲ باشه پس حالا وقت هست

1
5
10
15
20
25
30
35