اخه وقتی همه دغدغه دارن اینا ک ادمای عادی هم هستن اما همیشه هرروز و شب از خوشبختی و کاراشون تو اینست ...
اونا ظاهر قضیه هست وشاید واقعاهم خوشبخت باشن ها اما من خودم معتقدم ادمای با اصالت خوشبختی ،دارایی،زیبایی،شهرت،حریم خصوصی زندگیشونو به نمایش و تایید شدن از دیگران نمیزارن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونا ظاهر قضیه هست وشاید واقعاهم خوشبخت باشن ها اما من خودم معتقدم ادمای با اصالت خوشبختی ،دارایی،زی ...
من خودم ۱۸ سالمه و توعقدم .خیلی دوس دارم بدونم اینایی ک لاکچری و واقعا خوشبخت هستن چجور زندگی دارن یعنی از این نظر ک همه چیشون فراهمه هیچ کم و کسری ندارن
اخه وقتی همه دغدغه دارن اینا ک ادمای عادی هم هستن اما همیشه هرروز و شب از خوشبختی و کاراشون تو اینست ...
هه اینستا هنش دروغه عزیزم 😆😅. هیچوقت ایتستا را برای خوشبختی و بدبختی ملاک قرار نده. تجربه ثابت کرده بی پولها واونها ک زیاد مشکل دارند بیشتر عکس از جاهای خوب میزارند. برعکس اونها ک وصعشون خوبه کمتر. من خودم که دوست ندارم هیچوقت خوشبختیهامو تو اینستا بزارم . آدم چشم میخوره
اونا ظاهر قضیه هست وشاید واقعاهم خوشبخت باشن ها اما من خودم معتقدم ادمای با اصالت خوشبختی ،دارایی،زی ...
دقیقا. چون نیازی ندارند. ببینید مثال اونیکه اولین بار مثلا ی غذای عجیب گرون میخوره شیر میکنه تو اینستا ولی برای اونیکه داره و همبشه میخوره عادیع . من یک دوست دارم باور کن کل دنیا رو گشته ساکن لندنم هست . قبلا هم کانادا بوده اما این بشر تو اینستاش یک عکس از سفرهاش نزاشته