خانوما سلام .یه سری مرغ روانه بازار کردن با قیمت دولتی و پایین ..اینارو اصلا نخرید همگی از انفولانزا مردن و میخوان اینطوری بکنن تو پاچه ی مردم.گول نخورید...🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگزاگی عشقی مونته کریستو جی زی جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم 😌😌😎😜
به شخصه بدون منبع معتبر ، حتی حدیث هم قبول نمیکنم چه برسه به اخبار.
در مورد مرغ ، کلا اهل مرغ خریدن نیستم ، تنوع غذایی بدون مرغ خیلی بیشتره.🍁
حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند. جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀ حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀ امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود ✊ اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل مرگ بر انگلیس مرگ بر آل سعود مرگ بر منافقین و کفار مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊ اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟
خواهرشوهر منم یکماه قبل خریده بود میگفت منجمد بود و قیمتش مناسب تر،میگفت وقتی پختم اینقد بوی گند میداد که جرأت نداشتم در قابلمه رو باز کنم بریزمش دور،در این حد بوی تعفن میداد
🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
اره بابام تو یه هفته دو بار ماهی میخره ولی امروز مرغ داشتیم
جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگزاگی عشقی مونته کریستو جی زی جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم 😌😌😎😜
عزیزم معلوم نیس چ مرغیه ک ب خورد مردم میدن پریسال موقع سیل مرغ کشتار روز شده بود کیلو ۵ تومن مردم صففففف بعد ی ماه اعلام کردن ک ی مرغداری توی شمال غرق شده و مرغا مردن ولی اومدن مرغارو بسته بندی کردن فروختن ب مردم دستگیرشون کردن خب حتما همین مرغا بودن دیگه ماهم گرفتیم مرغاش کبووود و بوی زهم افتضااااح داشت