2777
2789
عنوان

مرغهای ارزون نخرید😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 38 پست
وای مرغ یخی خیلی بو میده سفت هم هست 

بله گلم خونواده شوهرم همه گرفتن افتضاحه مرغش کیلو ۱۵ بعد ب مادر شوهرم میگم مرغش ی جوریه میگه ن بابا عالیه برا کباب  

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم معلوم نیس چ مرغیه ک ب خورد مردم میدن پریسال موقع سیل مرغ کشتار روز شده بود کیلو ۵ تومن مردم صف ...

منم همینو میگم فعلا که درگیر کرونا هستیم بیماری اینا هم اضافه شه بهمون

منم همینو میگم فعلا که درگیر کرونا هستیم بیماری اینا هم اضافه شه بهمون

وااای حاضرم حبوبات بخورم ولی از این مرغا نخورم مادرشوهرم چسبیده ب شوهرم برو بخر برو بخر گفتمش نمیخواد گوشت و ماهی داریم میخوریم 

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍
وااای حاضرم حبوبات بخورم ولی از این مرغا نخورم مادرشوهرم چسبیده ب شوهرم برو بخر برو بخر گفتمش نمیخوا ...

چنده مگه قیمتشون؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
کدوم شهرین؟؟؟😭😭😭

خودم ایرانشهری هستم ولی چابهار زندگی میکنیم

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜