بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باهمسرت صحبت کردی نتونستی به راه حل برسی وبچه داری؟؟
نه بابا ۱ماهه عقدم ازدواجم اجباری بود خانوادم هم قراره ازهم جدا بشن کسی که دوسش داشتم هم دروغگو بود این همسرم هم با وجود اینکه دوسش ندارم ولی انتظار محبت داره
انشاالله ک حل میشه.ولی خواهرانه یچیزی بهت میگم .بدون با خود کشی هیچ چیز نه تنها حل نمیشه بلکه بدترم میشه من تو خونوادم تجربه اینو دارم واز نزدیک دیدم هیچ وقت ب این چیزا حتی ب عنوان اخرین گزینه فکر هم نکن.همیشه یه راه حل هست
من جایی خوندم اگه کسی که خودکشی میکنه لحظه اخر پشیمون بشه خدا اونو جز خودکشی حساب نمیکنه
قربون خدا برم که در هر لحظه که بتونه کمک میکنه حیف که قدرشو نمیدونیم
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
نه بابا ۱ماهه عقدم ازدواجم اجباری بود خانوادم هم قراره ازهم جدا بشن کسی که دوسش داشتم هم دروغگو بود ...
خب در حدی که وظیفه ندونه و بدونی ظرفیت داره بهش محبت کن بلکه خدا کرد این همون نیمه گمشدته
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم