2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اها خسته شدم دیگه نمیکشم😞

عزیزم فقط بهت میگم طاقت بیار...صبر کن 

حتی تاریک ترین شبا هم بالخره صبح میشن

فک نکن چون درد نکشیدم اینجوری میگم نه چون بدجوری امتحان شدمشد اینجوری میگم

فقط باید خودتو گول بزنی آروم کنی...ب خودکشی اصن فکر نکن

یا الارحم الراحمین
باهمسرت صحبت کردی نتونستی به راه حل برسی وبچه داری؟؟

نه بابا ۱ماهه عقدم ازدواجم اجباری بود خانوادم هم قراره ازهم جدا بشن کسی که دوسش داشتم هم دروغگو بود این همسرم هم با وجود اینکه دوسش ندارم ولی انتظار محبت داره 

برام دعاکن‌مشکلم حل شه اجی 😞

انشاالله ک حل میشه.ولی خواهرانه یچیزی بهت میگم .بدون با خود کشی هیچ چیز نه تنها حل نمیشه بلکه بدترم میشه من تو خونوادم تجربه اینو دارم واز نزدیک دیدم هیچ وقت ب این چیزا حتی ب عنوان اخرین گزینه فکر هم نکن.همیشه یه راه حل هست

من جایی خوندم اگه کسی که خودکشی میکنه لحظه اخر پشیمون بشه خدا اونو جز خودکشی حساب نمیکنه 

قربون خدا برم که در هر لحظه که بتونه کمک میکنه حیف که قدرشو نمیدونیم

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
منم شنیدم ولی تو قران هم اومده؟؟

آره عزیزم تو قران اومده اما الان یادم نیس دقیق کدوم آیه است اما خوندم

الهی وربی من لی غیرک  اللهم عجل لولیک الفرج  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه بابا ۱ماهه عقدم ازدواجم اجباری بود خانوادم هم قراره ازهم جدا بشن کسی که دوسش داشتم هم دروغگو بود ...

خب در حدی که وظیفه ندونه و بدونی ظرفیت داره بهش محبت کن بلکه خدا کرد این همون نیمه گمشدته

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
هر خوبي كه به ما ميرسه از جانب خداست و هر بدي و سختي به ما ميرسه  به خاطر افكار و اعمال خودمومه ...

من تو کل عمرم جز خوبی کاری نکردم همیشه جواب بدی رو با خوبی دادم اما...