2777
2789
عنوان

معیارهای زیبایی از نظر مردا😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7145 بازدید | 76 پست

از نظر همسر من:

موی بلند و مشکی فر

لاغر اندام

آرایش خیلی خیلی کم

عطر خوشبو

لباس رنگی و شاد 

شاد و پر جنب و جوش بودن

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میشد همه شبیه دنیا بودن 🤔

عشقم اگ بلانسبت سگم عملای دنیا رو انجام بده از دنیام خوشگتر میشع 😡

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
خب قدتون ۱۰ سانت از من کمتره  مشکل من اینه قدم بلنده🤦‍♀️

ن من بی بی فیسم خوشگلم تو عروسیم عین عروسک  بودم  شوهرمم انگار بابام بود ان قد به هم نمیخوردیم فاصله سنیمون 6 ساله اما من کمتر میزنم اون بیشتر 🤣😂

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
عشقم اگ بلانسبت سگم عملای دنیا رو انجام بده از دنیام خوشگتر میشع 😡

👏👌

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
بنظرم من از هر لحاظ خوب هستم همه چیم نرماله هم صورتم و هم اندامم . بدنمم عالیه.وزنمم خوبه تو پرم ف ...

جوووووووون😂😂😂😂😍

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
ما مردا هر دقیقه از یه مدل خوشمون میاد لامصب اگه میشه همه رو میگیریم 😁

آره شما مردا  لامصبای لنتی  هستید 😆     بهش برسی 😁

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

عزیزم   خوشبخت باشین😍

فدات هم چنین ❤️❣️

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید