2777
2789
عنوان

معیارهای زیبایی از نظر مردا😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7147 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما مردا هر دقیقه از یه مدل خوشمون میاد لامصب اگه میشه همه رو میگیریم 😁

😐😂

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

من داداشم یه چیزایی تو مایه های نازنین بیاتی دوست داره 👌

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
اره  ولی  قدش خوب بود به قول معروف زیر بندی خوبی داشت 😁

همه خوشگلی ها برگشت به قدش . 

خیلیا قدشون بلنده خب اگ جاهای دیگ شونو 😞 عمل کنن صد درصد خوشگل میشن 

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍

بنظر من مهم اینه قدت با اندامت متناسب باشه ‌‌و قیافت حتما نباید خوشگل باشه ولی معمولی باشه دیگه 😉اما کافیه اخلاقت بد باشه هیچیت به چشم نمیاد

برا همینم خدا گفته اون دنیا جین جین حوری میدن بهتون 🤣

مرد و چ ب این کارها این سایت زنونه س جای آقایون نیست ☺

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
دنیا مگه قشنگه؟ من همش فک می کنم بو میده از عرق

دنیا فقط چشم ابروش و سفیدیش خوشگله.

من تازگیا همش فک میکنم چشم و ابروم شبیه دنیاس مثلا به بقیه میگم میگن اره تا حالا دقت نکرده بودیم

سایت عمومیه بعد من اومدم‌اینجا با اخلاق زن هااشنا بشم لامصب از رمز گاوصندی های بانک ها سویس هم پیچید ...

اون پست جین جین حوری رو ندیدم دوباره تا بخوام جواب بدم.اولا این هزار و یک شرط داره.دوما بهش میگن وعده سر خرمن😁

سوما هم محض اطلاع به ماهم وعده جین جین غلام زیبا داده