2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی وقتی میدونی نمیخواین ازدواج کنید این دوست داشتن معنی نداره به نظرم

من بهش گفتم بیا صحبت کن با بابام اینا 

گفت شما به خانواده من بی احترامی کردید نمیتونم

خب شاید با یه همسایه مشکل داشتن باید چند روز وقت میگذاشتید و بیشتر تحقیق میکردید

منم آدم بی صبر و عجولیم تند تند تایپ کردم واسش همه چیو گفتم حتی صبر نکردم اروم شم یکم

بعد پیش ۲ نفر فال گرفتم که تعریفشونو شنیده بودم از قبل پیش یکیشون قبلنم گرفته بودم دقیق گفته بود ی سری چیزارو

حالا گفتن جفتشون که بینتون با دعا بهم ریخته

خب اینا هم درس زندگی میشه انشالله که قسمت هم باشید

امیدوارم

ما الان کلن کات کردیم اما فالگیرا گفتن بازگشت دارید اشتی دارید صحبت دارید اما من بعید میدونم دیگه 😓😓خیلی ناراحتم

امیدوارم ما الان کلن کات کردیم اما فالگیرا گفتن بازگشت دارید اشتی دارید صحبت دارید اما من بعید میدو ...

اول راهی زندگیت رو دست چهارتا فالگیر نده برا زندگیت فکر کن و تصمیم بگیر

خدایا  بابت قشنگی زندگیم شکر
اول راهی زندگیت رو دست چهارتا فالگیر نده برا زندگیت فکر کن و تصمیم بگیر

نه من خودمم اصلن اعتقاد نداشتم ی بار همینجوری گرفتم ی تاریخ دقیق بهم گفت و همون روز اون اتفاق افتاد از اون جهت یکم اعتقاد پیدا کردم